Breaking news

AgroHub.ro te ajută să faci agricultură performantă în România

loading...

Și agricultura ține pasul cu tehnologia. Dacă te-ai apucat de grădinărit și ai nevoie de semințe, îngrășăminte, ustensile agricole și erbicide, toate le găsești pe magazinul online agrohub.ro.

agro_hubMagazinul online AgroHub.ro ajută agricultorii debutanți cât și pe cei experimentați, cu o gamă largă de semințe, îngrășăminte, erbicide cât și ustensile agricole, astfel încât cultura să dea roade.

Fie că ești agricultor cu ani de experiență în spate, fie că vrei să practici agricultura ca un hobby, sau dorești să-ți îngrijești florile de la fereastră, ai nevoie de ajutor din partea specialiștilor dar și de material săditor, îngrășăminte și ustensile.

AgroHub.ro, cea mai completă și profesionistă platformă agricolă din România, te ajută atât cu cele necesare înființării unei culturi agricole, cât și cu sfaturi oferite de specialiștii agronomi.

Magazinul online este bine structurat, împărțit pe mai multe categorii, iar prin intermediul unui filtru poți căuta și găsi diferite produse în funcție de firma producătoare pe care o dorești.

La capitolul semințe, agrohub.ro vă oferă atât semințe pentru legume verdețuri, legume varzoase, legume păstăioase, legume rădăcinoase. Cât și semințe pentru fructe, semințe cultură mare, semințe plante aromatice, semințe flori, semințe gazon dar și semințe pentru plante furajere.

În ultimii ani, tot mai mulți români aleg să-și amenajeze spațiul din fața case, plantând gazon. Un kilogram de semințe de gazon, îl poți găsi pe agrohub.ro de la prețul de 11 lei. Specialiștii magazinului agricol te vor învăța și întruma când trebuie să-ți plantezi gazonul astfel încât acesta să crească des și frumos, în fața casei, exact ca-n filmele americane.

Și pentru că orice cultură are nevoie de tratamente specifice, magazinul online îți pune la dispoziție peste 500 de tipuri de erbicide, pesticide, insecticide, îngrășăminte, produse bio, tratamente și îngrășăminte organice.

La capitolul ustensile agricole, magazinul online oferă spre comercializare, accesorii de grădinărit, sisteme de irigații, mașini și unelte agricole.

În ultimii ani , tot mai mulți români, chiar și țăranii dețin telefoane inteligente și au învățat să navigheze pe internet. Astfel că un magazin agricol online este mai mult decât necesar. Nu mai este nevoie să mergi într-un centru agricol din cel mai apropiat oraș și să pierzi jumătate din zi, timp în care puteai să te îngrijești de culturile agricole de pe câmp sau din grădină.E de ajuns să intri pe site-ul magazinului online și să comanzi tot ceea ce îți este necesar pentru agricultură.

Produsele comandate online pe site sunt livrate gratuit la adresa clientului, indiferent de localitatea de domiciliu, în 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Cu AgroHub.ro ești la doar un click distanță de o agricultură performantă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata