Breaking news

Află ce se ascunde în spatele afacerilor de succes. Importanța mediului online

loading...

Cu siguranță fiecare are în minte câteva afaceri de succes pe plan mondial, iar la o simplă analiză se poate observa cât de prezente sunt și în mediul online. De ce?

seo onlineEi bine, la această întrebare ne vor răspunde experții în marketing online și SEO de la E-Advertising.

Având o experiență de peste 6 ani și peste 700 de clienți mulțumiți de rezultatele oferite, E-Advertising a înțeles ceea ce face diferența între o afacere de succes și una care dă greș, iar aceste detalii vor fi prezentate în cele ce urmează.

Trebuie să fie vizibilă

Pentru ca o afacere să aștepte rezultate satisfăcătoare, aceasta trebuie să fie în primul rând vizibilă. Când vorbim de mediul online, vizibilitatea are o importanță deosebită deoarece, chiar dacă numărul de utilizatori este mare, la fel este și concurența.

În situația în care un potențial cumpărător caută pe Google respectivul produs sau serviciu, acesta se va opri de cele mai multe ori la primele rezultate afișate. Acestea sunt considerate a fi cele mai relevante, astfel încât vor avea parte și de un trafic mult mai ridicat. Așadar, prezența în rândul acestora este deosebit de importantă.

Cum poți crește vizibilitatea?

carte - femeieCa să fii în topul rezultatelor afișate de către un motor de căutare trebuie respectate foarte multe cerințe, pe baza cărora algoritmul implementat analizează și sortează informațiile găsite.

Înțelegerea acestora îi ajută pe specialiștii în marketing online să implementeze diferite strategii, denumite și ca proces de optimizare sau SEO (Search Engine Optimization).

Sunt foarte mulți factori ce stau la baza acestui proces. Cei mai importanți 200 de factori pot fi aflați lecturând cartea intitulată chiar „Domină topul motoarelor de căutare”, fiind prima carte SEO scrisă de autori români, mai exact de Eugen Șotropa și Andrei Ursachi, co-fondatori E-Advertising.

Informații de real ajutor

Conținutul unui website este foarte important pentru vizitatori, astfel încât informațiile prezentate trebuie să fie pe înțelesul tuturor, să explice foarte clar care sunt serviciile și produsele din ofertă și beneficiile pe care le pot prezenta.

De asemenea, conținutul trebuie să fie foarte bine structurat și organizat, astfel încât informațiile să fie ușor de găsit și întreg procesul de navigare să fie unul simplu.

Nu în ultimul rând, interesul celor care vizitează un site poate fi puternic diminuat în situația în care aspectul estetic este unul ce lasă de dorit, viteza de navigare este una redusă sau website-ul respectiv nu este compatibil cu diferite dispozitive.

Știai că numărul de utilizatori de smartphone și tablete l-a depășit pe cel al PC-urilor și laptop-urilor? Asta înseamnă că dacă un site nu este adaptat acestor gadget-uri își poate pierde peste 50% din trafic.crestere economica

Pe scurt, ideea de a cumpăra online pleacă de la principiul că totul este mult simplificat, astfel încât asta trebuie să și găsească potențialii clienți. Procesul de cumpărare, de la prima căutare până la navigarea pe site și finalizarea comenzii, trebuie să se desfășoare cât mai rapid și cât mai eficient.

Cei care doresc să afle ce îmbunătățiri pot aduce afacerii lor și site-ului reprezentativ o pot face cu ajutorul unei analize SEO oferita gratuit de către specialiștii de la E-Advertising. Mai mult decât atât, se poate oferi o consultanță și sfaturi gratuite, iar pentru a avea parte de toate acestea se pot folosi următoarele date de contact:

E-Advertising

Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava

Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00

Telefon: 0732 941 354

E-mail: office@e-advertising.co

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata