Breaking news

Află acum secretul întoarcerii în timp!

loading...

Locul din care poţi călători înapoi în timp, al cărui prag şterge ani şi zeci de ani de pe chip, redând zâmbetul copilăriei, este un magazin de carte veche. Puţine lucruri te pot transpune în vremuri apuse, contemporane sau străvechi, ale timpurilor de altădată. 

magazinul de carteAnticariatele sunt locurile care leagă între ele generaţii diferite, pun pe o perfect echilibrată balanţă părinţi şi copii, bunici şi nepoţi, persoane şi personaje, real şi fantastic.

Şi nu o oarecare balanţă, ci una metamorfozată dintr-o clepsidră răsturnată, cu firul ei subţire de nisip îngheţat la jumătate.

Peste 40.000 sunt titlurile cu care se mândreşte Magazinul de carte, portalul pe care găsiţi ziare  din ziua în care v-aţi născut, abecedarul de pe care aţi învăţat să citiţi, basmele copilăriei, vinilurile cu hiturile petrecerilor din adolescenţă.

Secretul, care a fost ca un număr de magie pentru anticarii Magazinului de carte, constă în a aduce cititorilor mirosul hârtiei îngălbenite de timp şi aromată, de trăirile fiecărui cititor, în era modernă, era vitezei.

Accesaţi acum un anticariat online, care vă pune la dispoziţie, la un click distanţă, cărţi împărţite în zeci de categorii.

Atent organizate pe rafturile virtuale, prietenoase şi accesibile, nu veţi avea nevoie să vă cocoţaţi pentru a ajunge la cotorul dorit.

Navigați cu încredere pe site-ul anticariatului Magazinul de carte, unde găsiți un album virtual generos, uşor de „răsfoit”, cu volume descrise pe îndelete şi uşor de comandat.

magazin carte online

În orice moment, la capătul firului unui telefon (0762.270.357 / 0757.095.450) sau al tastaturii (contact@magazinul-de-carte.ro), oamenii meşteri din Magazinul de carte va răspund la întrebări pentru a va îndruma.

Ei vă vor aduce mai aproape de titlurile pe care le doriţi în biblioteca personală. Aşadar, cu secretul întoarcerii în timp la îndemână, doar o înşiruire iscusită de litere va mai desparte de povestea preferată: Magazinul de carte, vizitaţi-l acum!

loading...
1 Comentariu
  1. Maria spune

    Foarte multe carti bune de citit la anticariate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata