Breaking news

Adrian Pescariu acuzat de iubita lui că nu e bun la pat

loading...

Cunoscutul make-up artist, Adrian Pescariu este la cuțite cu Andreea Marin, iubita lui, și declară că se desparte de ea.  ”Mă despart de iubita mea Andreea Marin, e prea geloasă. Îmi controlează telefonul,  i-a vorbit urât și mamei mele, iar asta a fost maximul” a declarat Adrian pentru exclusivnews.ro

IMG_8155Deși sunt de doi ani împreună, Adrian spune că nu mai suportă scenele de gelozie și acuzele aduse de Andreea. Tot  timpul îl acuză că o înșeală cu manechinele cu care acesta colaborează. Adrian recunoaște că au fost vremuri când se înțelegeau foarte bine, și că Andreea l-a sprijinit în scandalul în care era acuzat că ar fi gay. Ca să îl determine să se răzgândească cu privire la despărțire, Andreea ar fi trecut la amenințări de genul, că nu îi va fi deloc bine și că va trebui să stea de vorbă cu tatăl ei, pe care nu îl poate duce de nas. În replică Andreea a declarat că nu regretă nimic și că Adrian poate să facă ce dorește.

”Nu am ce regreta, e treaba lui ce alege să facă. Se vede prea mascul, dar la pat…numai eu știu că nu e chiar așa. Termină cam repede și mereu ne certăm din cauza asta” a declarat Andreea Marin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata