Breaking news

80 de zile de emisie pentru Hello Radio

loading...

De 80 de zile, cel mai fesh și nou post de radio online, emite zilnic, non stop cea mai bună și actuală muzică. Cu o grilă de programe alcătuită pe gustul tuturor, Hello Radio câștigă internauți  ascultători în fiecare zi.

hello_scutariu 2Sound-ul perfect și calitatea emisiei face din Hello Radio cel mai cool și interesnt post de radio online. Emisiunea fanion a postului de radio este  emisiunea Happy Nights, realizată de Ionuț Scutariu și difuzată în fiecare seară de la ora 20,00 la 23,00, de luni până vineri. Hello Kids este o emsiune dedeicată copiilor care spun lucruri trăznite la …Hello Radio, în fiecare marți și joi seara de la ora 19,00. Grupajul informativ, Hello info, difuzat de luni până vineri, de la ora 13,00, cuprinde  un calendar muzical cu tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în ziua respectivă. Fanii muzicii latino pot asculta piesele preferate în cadrul emisiunii Hello Fiesta în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17.00. De luni până vineri de la ora 23.00 și până în zori puteți asculta cele mai frumoase cântece de dragoste.

exclusivNews.ro vă recomandă să ascultați Hello Radio.

loading...
1 Comentariu
  1. Scutarescu spune

    Multzam Sebastian!!! Ce frumos scrie aici:)Sa ne traiesti si sa aduci stiri bune,asa cum faci deobicei!Bafta muuulta!!;)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata