Breaking news

X Factor România, un concurs de talente…sociale

loading...

X Factor România nu este un concurs de talente muzicale, așa cum ar trebui să fie. Ci este un show tv unde cel mai amărât concurent, câștigă.

sebyPovestea din spatele concurentului este importantă pentru producătorii X Factor România și nu talentul acestuia.

Atât Andrei Leonte cât și Tudor Turcu au câștigat X factor, nu datorită vocii lor incredibile, ci datorită faptului că erau săraci lipiți pământului.

Andrei Leonte era homeless și cu părinții la muncă în Italia, iar Tudor Turcu nu avea ce să pună pe masă.

Calitățile interpretative și artistice ale concurenților cad pe locul doi, iar povestea lor de viață trebuie să fie cât mai dramatică și să stoarcă milioane de lacrimi în fața micilor ecrane, pentru ca telespectatorii să poată vota iar Antena 1 să își rotunjească veniturile.

Așa se explică faptul că atât Andrei Leonte cât și Tudor Turcu au câștigat o căruță de bani și simpatia publicului după care au dispărut definitiv din peisaj.

Istoria se repetă și în 2013. Un concurent cu adevărat talentat, a fost eliminat din echipa lui Dan Bittman, pentru a face loc unui caz social cu mai mare priză la public.

Nu jurații sunt cei care decid și au ultimul cuvânt, ci producătorii. Delia, Bittman și Cheloo sunt doar interfața, își joacă un rol frumos pe mii de euro, iar marile decizii sunt luate de producătorul X Factor România.

Deci dacă ești orb, șchiop, sărac lipit pământului, cu datorii și fără casă, ai mari șanse să ai Factorul X și să te umpli de bani, dar…doar…atât.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata