Breaking news

Udrea doarme la mititica. Urmează Băsescu?!

loading...

Protejata lui Băsescu va dormi o lună de zile, la răcoare, după gratii, semn de bună purtare pentru milioanele de euro luate drept șpagă în perioada când era Ministru la Dezvoltare și Turism. Deși pare greu de crezut, blonda prezidențială a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

sebi popescuCine ar fi crezut ca la patru luni de când a candidat la președenția României, Elena Udrea să fie arestată în baza unor dosare penale instrumentate de DNA.

Dacă în plină campanie electorală a mers la ceas de seară la DNA, ca să-și închidă dosarul, cum singură a spus, acum, procurorii s-au pus pe ea ca s-o închidă după gratii.

deși faptele de care este acuzată s-au produs cu vreo patru cinci ani de zile în urmă, abia acum DNA a prins curaj să o înhațe pe prețioasa și corupta Elena Udrea.

Când citești referatele DNA te îngrozești în câte afaceri necurate s-a băgat Udrea cu tot cu soț, PDL,  prieteni și cumetri. Doar ca să fure fără margini și fără opreliște.

A luat milioane de euro șpagă și a trăit pe picior mare cu haine de lux, vacanțe în țări exotice, iar acum, pentru cel puțin o lună, va trebui să se obișnuiască cu ”luxul” din pârnaie.

Cum e viața, oricând te poate surprinde. Dacă în urm cu un an de zile, pe 14 februarie făcea shopping de lux la Paris cu Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu, acum, Elena Udrea își va petrece ziua de Valentines Day, în arestul Poliției Capitalei.

La fel ca Ceaușescu, Năstase sau Videanu, și Elena Udrea s-a crezut invincibilă și nu își imagina că va ajunge vreodată cu cătușe la mâini și băgată după gratii.

Elena Udrea credea că dacă îl are în spate pe Băsescu, este intangibilă și poate face fix ce vrea ea în țara asta. Individa asta blondă a furat de a rupt. A băgat mâna până la cot în borcanul cu miere și nu i-a fost sfială să se lingă ca o nesătulă și apoi să vină să pozeze în Maica Tereza, neprihnita și preacinstita prezidențiabilă.

Acum vedem cu probe, cu dovezi și mărturii, pe cine a protejat timp de zece ani Băsescu. Care, culmea, știa foarte bine ce face protejata lui. Mai exact, au furat cot la cot și au împărțit prada.

Dacă DNA își face treaba în mod firesc și fără comenzi politice sau de la SRI, mâine, ar trebui să-l salte și pe Traian Băsescu și să-l trimită să-i țină de urât Elenei Udrea.

Un bărbat adevărat nu-și lasă protejata la greu. Aștept ziua în care Traian Băsescu va înfunda pușcăria pentru cei zece ani de regim mafiot pe care l-a construit împreună cu Elena Udrea, Videanu, Blaga, Emil Boc, Cocoș și toți prietenii și cumetrii lui penali și corupți.

Băsescule nu uita, fiecare naș își are nașul și pasărea pe limba ei piere. Ai grijă, în curând îți vine și ție rândul să mergi în pelerinaj la DNA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata