Breaking news

Trist și alarmant. Tinerii români, vrăjiți de procuroarea comunisto-băsistă, Macovei

loading...
0 1

Monica Macovei, procuroarea comunistă deghizată în justițiara perfectă în regimul Băsescu, a reușit să vrăjească și prostească sute de mii de români din țară dar și din afară, care au votat-o în primul tur al alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie 2014.

sebi popescuPrin intermediul unei campanii online agresive și ”atractivă”, Monica Macovei a reușit să prostească sute de mii de tineri români, mare parte din ei absolvenți de studii superioare. Este extrem de trist și alarmant în același timp, faptul că o persoană mincinoasă și coruptă de teapa lui Macovei are trecere la românii cu studii superioare. Care în mod logic ar fi trebuit să fie bine informați și să aibă capacitate de analiză și de gândire cu propriul cerebel.

Dacă ai studii superioare absolvite sau în curs de finalizare, te gândești că acel individ are o anumită dotare intelectuală care-i permite să discearnă grâul de neghină și minciuna de adevăr. Sau măcar nu crede tot ce i se spune și mai dă un search pe google ca să afle și alte informații.

Din păcate, tinerii noștri absolvenți de studii superioare, în mare parte, au mestecat guma exact cum le-a livrat-o pe internet, Macovei. Fără să se întrebe dacă nu cumva guma era toxică.

Macovei vorbea în campania electorală că schimbă guvernul și că face că drege, când ea habar nu are de prerogativele președintelui. Nu ai cum să vii în campania electorală pentru alegerea președintelui, cu un program propriu de guvernare când știi bine că nu ai atribuții executive. Însă prosteala a ținut cu programul de guvernare și cum ea, Ioana d’Arc a României, luptă cu corupția și apără Justiția.

Dacă nu ai mintea scurtă și te pricepi la internet, poti vedea cam cine este Madam Macovei. O procuroare comunistă care a bătut la propriu români pe care-i ancheta și care a băgat oamen nevinovați la închisoare.

În 2012, Monica Macovei urla din toți ficații și plămânii că în România, Parlamentul a dat lovitură de stat pentru că și-a permis să-l suspende pe Băsescu, tătucul ei iubit.

După ce la referendum Băsescu a încasat 7,5 milioane de voturi împotrivă, Monica Macovei a început să latre în Parlamentul European că în România s-au furat trei milioane de voturi.

În plină campanie de suspendare a lui Băsescu, Macovei denigra la greu alături de PDL, România, la Bruxelles, cerând ca fondurile europene destinate țării noastre să fie suspendate pentru că la Guvern se afla Ponta și nu Boc.

Tot Macovei a intoxicat-o pe celebra comisară europeană, Viviane Reding în legătură cu justiția din România, spunând că Guvernul Ponta pregătește schimbarea judecătorilor CCR. Care culmea, nu fac parte din sistemul de justiție românesc. CCR nu este o instituție parte a justiției din România.

Monica Macovei a pus umărul la crearea noului cod penal care printre multele aberații, prevedea pușcărie pentru jurnaliștii care își permiteau să vorbească despre o decizie a unui judecător sau procuror.

Tot în codul penal făcut de Macovei se află câteva articole care prevăd închisoare de până la cinci ani pentru românii care își angajează la propria firmă, mama, tatăl, soția sau copii.

Lista cu ”minunile” lui Macovei pentru români și România, este lungă și extrem de șocantă. Eu sunt de-a dreptul consternat de faptul că mulți tineri români, care teoretic și practic sunt viitorul, au putut să fie prostiți într-un asemenea hal de o procuroare comunistă de cea mai joasă speță, care a denigrat și împroșcat cu noroi, România, la Bruxelles.

Ea a fost trimisă la Bruxelles să reprezinte interesele României, indiferent dacă partidul din care face parte, se află sau nu la guvernare. Nu poți să fii europarlamentar din partea României dar să ataci propria țară și șă o denigrezi cu orice preț doar pentru a-i face jocurile lui Băsescu ca să-l ajuți să rămână la putere în ciuda votului masiv de la referendum.

Macovei a prostit românii, la fel ca și Băsescu, cu justiția. Se laudă că ea e protectoarea justiției și a dreptății. Când, în realitate a manipulat justiția din România împreună cu Băsescu, pentru a băga după gratii, pe toți dușmanii politici.

Este foarte grav faptul că tinerii români au crezut-o pe Macovei și au uitat cât rău a putut să facă această individă, la Bruxelles, României. E trist să dai votul unei matracuci care denigrează România și are apoi pretenția să devină Președintele României!!!

Români, nu mai luați totul așa cum vi se livrează, folosiți-vă creierul și gândiți puțin logic, documentați-vă, slavă domnului internetul e plin de informații și aveți de unde să aflați tot ce trebuie să știți. Nu vă mai lăsați manipulați căci veți plăti scump pentru naivitatea voastră.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata