Breaking news

Române, Băse te vrea prost

loading...

O nouă zi, o nouă aberație marca Băsescu și colaboratorii. Căpitanul Băsescu, incult din naștere s-a pus să distrugă tot ce înseamnă cultură și educație în România.

sebastian popescuTeatre, Operă, presă scrisă, radio, tv, tot ce înseamnă profesie liberală și de creație a primit un pumn în față și un șut în părțile moi pentru a se desființa mai repede. Nu poți să îi ceri unui om incult și semianalfabet să înțeleagă ce e aia cultură și cu ce se mănâncă.

Gradul de civilizație și implicit de evoluție al unui popor se vede și prin gradul de cultură sau incultură pe care îl are. Pe vremuri era un dicton – ”Țara te vrea prost”. Motivul? Pentru că sunt ușor de manipulat de către cine are interesul ca odată la 4 ani să își păstreze locul călduț care îi aduce foarte mulți bănuți.

Dacă populația ar fi educată și învățată, cu greu ar reuși să îi prostească, dar nu pe toți. Așa că soluția cea mai eficientă este, să subfinanțezi învățământul, să desființezi teatrele și să înfometezi populația și să îi dezbini. Un popor dezbinat e foarte ușor de manipulat și condus.

Păi căpitanul SuperBăse asta face de șase ani. Încaieră autoritățile statului între ele și categoriile sociale de români le asmute unele împotriva altora, mai mai că se dezbină, că nu se unească să îl dea jos.

Singurul scop al lui Băse și ai haitei lui de prădători de neam este să jefuiască tot, să se facă că lucrează în slujba neamului, că fac restructurări prin ministere, când defapt nu aplică decât principiul rotirii cadrelor de la un minister la altul și în rest își bat joc de noi așa pe față, fără să le pese măcar.

Sper ca în până la urmă românul să învețe ceva din greșelile trecutului și să nu își mai dea votul tot celor care i-au furat cu acte în regulă an de an și le-au făcut viața un coșmar.

loading...
5 Comentarii
 1. razvan spune

  O fotografie la zi a actualei guvernari basescoboccii care va trebui sa dispara cat mai curand in lada cu gunoi a istoriei. Este cea mai sumbra perioada dupa lovitura de stat din 1989 in care fosti comunisti si securisti incearca sa restaureze o buna parte din restrictiile impuse de ideologia comunista. Un regim autoritarist cu un guvern marioneta care se aseamana perfect cu un taraf eterogen in care fiecare canta in legea si dupa urechea lui.Iar personajul jalnic pe scaunul primului ministru are iluzia desarta ca ar conduce aceasta gashka de interlopi pusa doar pe distrugere si furaciuni. Nimic coerent, nimic despre relansarea economica, nimic despre incurajarea investitiilor, deci un mare NIMIC. In schimb ne sunt oferite zilnic lozinci acrite, tipic comunistoide de genul: la munca, nu la intins mana!O intrebare doar si demolezi totul: bine,bine, la munca…dar unde?Ca ati distrus tot ce inseamna industrie, agricultura, infrastructura iar acum va bagati mainile manjite de spagi in cultura, arta, invatamant, sanatate sa le aduceti la nivelul de intelegere al vostru.Nivel ridicat in speluncile portuare, cu halba de rom in fata si cu tarfe putind a parfum ieftin amestecat cu transpiratia “muncii” pe banda rulanta.

 2. Victor spune

  mai este un dicton, care spune: ‘fiecare popor are conducatorii pe care ii merita’ si fara indoiala asa este. dar sa nu iti vina sa te zgarii pe ochi cand iti aduci aminte ca alegerile au fost castigate in romania de mircea geoana, iar basescu a mai luat un vraf de voturi de la moldovenii facuti peste noapte cetateni romani?

 3. Liviu spune

  Sa dea bunul D-zeu sa scapam o data pentru totdeauna de regmul fanariot basescian si nu uitati romani : TREZITI-VA SI NU MAI VOTATI IN VIRTUTEA INERTIEI SAU PENTRU O LINGURA DE CIORBA SI UN KILOGRAM DE FAINA HOTII SI MAFIOTII !!!

 4. Ilie Cristian spune

  Sper ca romanii sa constientizeze ca mai este un partid corect(poate doua) care mai poate schimba ceva in tara asta si care nu a facut parte din acea roata care s-a tot invartit de pe o parte pe alta la cotroceni.Este vorba de PRM..un partid care nu a fost lasat sa-si exercite drepturile in functie, prin frauda.Este foarte usor sa cumperi voturile pe asemenea saracie..cand se prezinta la vot aproape 30% din populatie si se prezinta mereu aceeasi (cei mituiti sa puna stampila pe escroci).Romaniilor treziti-va…e timpul ca domnul VADIM TUDOR sa devina noul Vlad Tepes si sa inapoieze romaniei dreptul la viata!

 5. Victor spune

  @Ilie Cristian
  da Ilie, sunt de acord. si sa nu uitam ca legionarii si comunistii nu au fost la putere demult. sa incercam si cu ei, mai ales ca sunt nationalisti si iubitori de neam

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata