Breaking news

Premierul Băsescu taie 15% și din alocațiile copiilor de doar 42 lei

loading...

Deciziile anunțate de Primul ministru și președinte Traian Băsescu sunt halucinante și nu se mai opresc, lovind în toate categoriile sociale de la nou născuți, până la elevi, salariați și pensionari.

sebastian popescuLa unison, analiști economici, politicieni, sindicate, mass-media, toți spun același lucru, măsurile anunțate privind tăierile salariale, pensiile și indemnizații de creșetere a copiilor sunt aberante, greșite și vor duce la decizii și mai grave, care vor îngropa efectiv economia de subzistență din România. Altele sunt măsurile ce trebuiesc aplicate și bani se vor găsi. Singurul care susține contrariul este tocmai șeful de la cârma palatelor Cotroceni și Victoria, El Capitano Traianos Băsesascos. Numai el susține că deține adevărul adevărat și că restul minte….dezinformează și acuză guvernul că ia măsuri împotriva poporului. Păi pentru numele lui Dumnezeu, dacă tai 15% din pensii și mai nou și din alocațiile copiilor de doar 42 lei, asta ce înseamnă?!? Dumnezeule omul ăsta aude ce spune!!! Omul ăsta e președintele României??!?!? Dumnezeule cum de ne-ai pedepsit în felul ăsta??!? Spunea Băsescu într-o declarație de presă la Cotroceni că este ce-a mai bună ofertă pe care le-a făcut-o românilor. Deci să fim mulțumiți că nu ne-a tăiat și mai mult?!? Domnul președinte nu știe că pensia, salariul reprezintă un drept fundamental prevăzut de Constituție. Nici mămicile și nou născuții nu scapă de măsurile aberante. Băsescu vrea ca nou născuții să fie crescuți cu 600 lei pe lună, ca să poată dumnealui să facă economie și să aibă cu ce să își plătească datoriile din campania electorală către firmele care l-au finanțat. Mă întreb până unde poate merge  mintea diabolică a acestui om bolnav. Ajung să cred că Ceaușescu era mic copil pe lângă monstrul ăsta. Mai zicea nea Traian că să nu se ajungă la grecizarea României. Ei ce bine ar fi fost să trăim ca și grecii. În Grecia pensia minimă este de 500 euro, în România 85 euro, în Grecia salariu mediu este 2000 euro în România este 600 lei. Frumos, nu, frumos. O diferență de la cer la pământ. Grecii s-au răsculat că ai lor guvernanți vor să le taie al 13 lea și al 14 lea salariu și să înghețe salariile și pensiile, nici vorbă de tăieri salariale cu 25%, care la 2000 de euro nu era așa grav. Dar la 600 lei cât e salariu minim în România, este genocid în masă. Peste 3 milioane de pensionari din România, au penisa până în 1000 lei. Nu știu ce calcule fac unii, dar, cred că nu gândesc, doar își bat joc. Lucru care trebuie să înceteze, cât mai rapid. Există o singură soluție: alegeri anticipate și Băsescu împreună cu actualul guvern să plece..departe…să trăiască ei bine..dar….în altă țară, să ne lase să trăim și noi decent.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    E DE’A DREPTUL IMPARDONABIL CE SE INTAMPLA !!! LUMANARI SA-SI IA FUTU-I IN GURA DE MAFIOTI …. LUMANARI SI PASTILE DE BANII ASTIA FURATI !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata