Breaking news

Klaus Iohannis, neamțul care va îngropa PNL

loading...

Înscris în PNL, în urmă cu un an și trei luni, Klaus Iohannis, neamțul care conduce Sibiul, va îngropa cel mai vechi partid politic din România.

sebastianLiberalii sunt pe cale să își facă sepucul cu ajutorul neamțului Klaus Iohannis, care, ajutat de Antonescu, Frunzăverde și alți câțiva PDL-iști infiltrați în partid, să pună PNL, direct în brațele lui Băsescu.

Din primvicepreședinte, funcție primită pe tavă de la Antonescu, doar pentru că este ”neamț”, Iohannis și-a dat demisia din funcție după eșecul de la europarlamentare, când nu a făcut nimic pentru PNL, după care a ajuns președinte interimar al PNL și acum se cere candidat la prezidențiale.

Klaus Iohannis pare să fie calul troian din PNL, din cauza căruia, Crin Antonescu a rupt USL și a retras PNL de la guvernare, supărat că Ponta nu-l vrea și Ministru de Interne și vicepremier.

Însă totul a fost doar un scenariu bine regizat încă de la venirea primarului în PNL. Cine să fie scenaristul? Regizorul? Toate drumurile par să ducă la Cotroceni.

După ce a eșuat cu PMP, Băsescu aplică planul B: PDL fuzionează cu PNL, și mai apoi absoarbe și PMP și Forța Civică, iar el, după ce își încheie mandatul la Cotroceni, devine peste noapte șeful partidului nou creat pe modelul „shaorma cu de toate”, și mai apoi să aterizeze la Palatul Victoria în calitate de prim ministru al României.

Toți liberalii îl văd pe Iohannis drept un Messia care-i salvează de la pierire. Îl văd ca pe neamțul providențial care duce PNL pe culmile succesului. În realitate, acest individ dubios, fără bune maniere și corupt până în măduva oaselor, va pune cruce PNL. Iohannis este un mafiot vopsit în mare primar care a făcut și a dres, care are afaceri dubioase în Sibiu și ală cărui trecut este legat de vânzarea unor copii, către familii din Germania.

Iohannis este un tip ursuz, fără carismă, infatuat, arogant care habar nu are cu ce se mănâncă politica națională, dar care are pretenția să devină președintele României. Iohannis este doar un ardelean, născut la Sibiu, cu origini nemțești, deci nu este NEAMȚ.

Primarul Sibiului nu face nici cât o ceapă degerată la nivel național, el are doar un succes local, la Sibiu și nimic mai mult. Dacă liberalii nu se trezesc la viață rapid, și merg în continuare pe varianta Iohannis Președinte PNL, își vor semna sfârșitul și vor avea soarta PNȚCD.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata