Breaking news

Incompetența ucide în România

loading...

Din cauza incompetenței, nepăsării și a prostiei, doi oameni au murit cu zile, înghețați de frig într-o pădure din Munții Apuseni, după ce avionul în care se aflau, s-a prăbușit.

sebyPrăbușirea unui avion ce avea la bord șapte persoane, dintre care patru erau medici, a oripilat opinia publică din România. O echipă de patru medici și o studentă în anul V la Medicină, au plecat luni, de la București, cu un avion către Oradea ca să preleveze organe de la o persoană aflată în moarte cerebrală. Numai că din păcate nu au mai ajuns la destinație, ci în mijlocul unei păduri din Munții Apuseni.

Nimeni nu își putea imagina că în urma acestei tragedii vor ieși la iveală lucruri incredibil de scandaloase despre STS, Romatsa, IGSU și Ministerul de Interne. A fost nevoie de o tragedie aviatică soldată cu doi morți pentru ca o țară întreagă că angajați ai acestor instituții sunt incompetenți în cea mai pură formă.

Cei șapte pasageri ai avionului au supraviețuit prăbușirii dar, doi dintre ei au decedat înghețând de frig în pădurea din Munții Apuseni pentru că echipajele de salvare nu au ajuns în timp util la ei. Și nu pentru că era viscol, furtună și cutremur, pentru că nu au fost în stare să localizeze cu aparatura de ultimă oră, locul unde s-a prăbușit aeronava.

Au fost în stare să dea trei coordonate, total greșite, care indicau aeronava la o distanță de 7, 12 și 14 km față de locul unde căzuse avionul, indicând o arie de căutare pentru salvatori de 200 km pătrați.

Cei cinci supraviețuitori au fost găsiți și salvați de trei localnici din comuna Horea județul Cluj, care au auzit la televizor de accident și îndemnați de un pădurar, au pornit să caute victimele catastrofei aviatice.

Mai mult de atât, angajații STS și operatorii 112 au fost incapabili să stabilească locația avionului căzut în popasul Ursoaia deși medicul Radu Zamfir le-a dat coordonate GPS și de la google maps. În loc să își recunoască incompetența, cei de la STS au spus că medicul nu le-a dat niciun fel de coordonate geografice, lucru demonstrat cu probe de Radu Zamfir. Culmea, aceleași date oferite de medic, au fost transpuse corect și s-a stabilit cu exactitate locul prăbușirii aeronavei. Și asta pentru că s-a prelucrat corect datele furnizate de medic. Lucru pe care angajații STS nu au fost capabili să le prelucreze, deși era o operațiune de clasa a șasea.

Din cauza incompetenței acestor oameni care au în administrare aparatură de sute de milioane de euro, doi oameni au murit cu zile, înghețați de frig pentru că echipajele de salvare au fost trimise în locuri greșite de către STS, IGSU și Romatsa.

Adrian Iovan și Aurelia Ion și-au găsit sfârșitul în pădure la minus zero grade, pentru că autoritățile competente să-i caute și să-i salveze și-au dovedit incapacitatea de a-și face treaba.

În era informaticii și a tehnologiei de ultimă oră, în România se moare pentru că niște angajați ai statului român sunt incompetenți și nepăsători.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata