Breaking news

Începe dezastrul în România

loading...

Respingerea moțiunii de cenzură înițiată de PSD+PC, aruncă România într-un viitor sumbru și deloc liniștit. Tăierea pensiilor și salariilor a intrat în linie dreaptă iar speranța de viață a românilor din pătura de jos scade pe zi ce trece.

sebastian popescuDin păcate ieri parlamentarii tuturor partidelor au avut viitorul țării în mână și s-au jucat cu el în funcție de interesele tătucului Băsescu fără să se gândească la consecințe. Puteau schimba ceva și astfel să încerce să îndrepte o aprte din răul făcut. Au ales să arunce România în haos, agonie, dezastru și multă suferință. Prin măsurile luate de guvern prin pachetul de legi anticirză, nu va face decât să încurajeze și mai mult corupția și evaziunea fiscală. Fiecare patron va încerca să trăiască cum poate și să nu declare mai deloc niciun ban la stat. Pensionarii vor renunța la mâncare și vor muri pe capete, de foame și de inimă rea. Numărul jafurilor se vor înmulți exponențial, iar criminalitatea și infracționalitatea va atinge cote destul de neplăcute pentru o țară membră a Uniunii Europene. Guvernul a prezentat doar măsuri de tăieri, însă nu a venit cu nimic în loc. Cu proiecte economice, de stimulare a consumului, a economiei sau a investițiilor. Așa ceva nu există în programul lor anticirză. Nu au ținut cont de sfaturile economiștilor internaționali, să nu taie veniturile populației și vor greși încă odată când vor mări și taxele și atunci ne putem ruga la Dumnezeu să ne ierte și să ne ia la el că poate o fi mai bine. Nici românii nu au fost uniți când s-a votat soarta lor, au preferat să stea acasă și să se resemneze în tăcere. Puteau să creeze presiune pe parlamentari puterii prin proteste la Parlament. Dacă veneau la Parlament în ziua moțiunii 100.000 de oameni, sau chiar 200.000 de oameni altul era rezultatul moțiunii. DAR, nu ai cu cine. Românii preferă să sufere în tăcere decât să protesteze. Mentalitatea, bat-o vina, nu s-a schimbat. Răul de acum începe și nimeni nu știe dacă și când se va sfârși.

loading...
2 Comentarii
 1. Ilie Cristian spune

  Bine zis Sebastiane, dar cum sa vina ei cu proiecte economice, de stimulare a consumului, a economiei sau a investițiilor..cu adevaratele proiectele anti criza… investirea in agricultura(ca asta ne mai poate scoate din infernul in care ne aflam) si aplicare fiscalitatii in adevaratul sens al cuvintului precum confiscarea averilor facute pe spatele contribuabililor si din imprumuturile externe.Este imposibil sa se arunce 500 de milioane de euro pe un site (e-romania.ro cica) si multe alte “investitii” de genu…ei cred ca romanii sunt atat de prosti incat sa nu poata aprecia valoarea unor proiecte?Astia chiar cred ca au sub conducere o tara de “dude”.Dacă veneau la Parlament în ziua moțiunii 100.000 de oameni, 200.000 sau chiar 800.000 de oameni rezultatul motiunii era acelas…app. in caz de vre un om care se crede mai destept reuseste sa traca de cordonul de jandarmi este impuscat letal de spp-isti.Lunetele pazesc palatul Cotroceni pentru orice eventualitate.Ca sa mai putem face dreptate prin forta ne trebui un tanc ca sa intram peste ei, asa cum au procedat si alte tari in adevaratele revolte.Dezastrul in romania a inceput de mult si va face multe victime daca vom sta in continuare cu funduile pe scaune si cu berea-n mana in timp ce urmarim meciuri de fotbal si ascultam manele.

 2. aditu spune

  deci…am destule intrebari la care oricum nu imi vei putea raspunde dar asa ca idee…crezi ca se poate si mai bine? iti spun eu ca se poate mai rau in special ca NU AVEM ECONOMIE, ceea ce a fost pana in 2008 in perioada de …duduiala economica era pt ca mergeau creditele si de acolo se putea construi, daca deschizi ochii tu si toti care credeti ca vin altii si fac minuni vei vedea ca in jurul Romaniei si anume in Uniunea Europeana este baiatul meu CRIZA si o scriu cum vrei tu si cu litere chirilice si cu scriere cuneiforma!!!
  cum iti explici ca state mari si nu puternic industrilizate ci f puternic industrializate gen de ex Franta isi reduc cheltuielile bugetare cu 50 de miliarde..ma vei intreba de unde stiu..din presa de zi cu zi din Franta..acum ma vei injura ca nu am dreptul sa comentez asupra situatiei din Romanie!!! Am tot dreptul atat timp cat trimit bani in tara sa imi ajut parintii , deocamdata ai putea scrie un articol despre: MUNCA LA ROMANII DIN ROMANIA sau sa se numeasca: ROMANI S-A INVENTAT MUNCA SI NU FURATUL
  apropo de furat…eu din pacate am mancat multa ciocolata care contine lecitina si nu uit cum s-a furat si pana in 2004 deci …scrie despre MUNCA si poate convingi marea masa sa treaca la munca si nu sa astepte pomeni de afara ca nu se mai da mocca nimic
  in rest…FII IMPARTIAL CAND MAI SCRII DESPRE POLITICIANUL-HOT DIN ROMANIA CA ITI POT DA EXEMPLE DUBLU FATA DE CARE MI LE POTI DA TU DIN TABARA PUTERII!!!
  PS: NU FAC POLITICA, PT MINE TOTI SUNT NISTE HOTI DE LA ILIESC-CAMPEANU-GEOANA-BASESCU-BOC ..DAR NU CREZI CA AR FI CAZUL SA ARATI CU DEGETUL SI INSPRE CEI CARE AU JEFUIT CU BUNA STIINTA DIN 1990 INCOACE POPORUL ROMAN???????????????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata