Breaking news

Grecizarea României grație ”Primului ministru” Băsescu

loading...

La 20 de ani de la căderea comunismului, România trece prin cea mai grea și ingrată situație economico-socială, în mare parte datorită clasei politice actuale în frunte cu Președintele prim-ministru Băsescu.

sebastian popescuStimabilul nostru președinte a trâmbițat duminică în gura mare de la Cotroceni cum taie el salariile bugetarilor și a pensiilor ca să salveze România de a nu ajunge în situația Greciei. Domnul Băsescu a anunțat că trebuia o astfel de măsură dură ca să nu apelăm la un alt împrumut de la FMI în 2011. Vina pentru situația creată se pare a fi, după părerea lui Băsescu a guvernelor anterioare și a crizei economice globale.

El sărăcuțul împreună cu partidul lui drag, este sfânt și fără pată. După ce timp de 6 ani s-a aflat în fruntea țării, Băsescu vine acum și pozează în salvatorul nației, ca și cum el ar fi venit ieri în România și s-a pus nene pe treabă. Stimabilul Băsescu minte cu nerușinare o țară întreagă, își bate joc grosolan și vrea să pună amărâții de pensionari să suporte esecurile guvernării pe care însuși Băsescu le-a girat din 2004 încoace.

În 2008 spunea sitmabilul că nu se pune problema de împrumut cu FMI. În 2009 s-a mai răzgândit un pic și a zis că hai totuși să luăm ceva bani cu împrumut pe post de centură de siguranță. În 2010 s-a răzgândit și mai mult, spunând că dacă nu luam împrumutul eram în incapacitate de a plăti salariile și pensiile. Oare cine mai are timp să îl creadă pe omul ăsta, care cu nonșalanță vine și taie din pix, ca și cum ar fi prim ministru, pensiile la grămadă fără să țină cont că sunt milioane de pensionari care trăiesc cu o pensie de mizerie de 300 lei, de azi pe mâine.

După patru zile de dispariție totală, Emil Boc, a primit undă verde de la Cotroceni să iasă și el în față și să dea explicații cu privire la acordul cu FMI. Boc și-a început discursul acuzând guvernarea din 2007 până în 2008, fix cât au lipsit de la guvernare cei din PD-L. S-a lăudat că el a plafonat salariile anul trecut, că nu  afăcut angajări că a redus cheltuielile, că anul ăsta apasă pedala de accelerație în investiții s.a.m.d.

Ce a uitat să spună domnu Boc, cică prim-ministru, e faptul că în loc să taie pensiile majorității pensionarilor, ar face bine să închidă robinetul la cheltuieli aberante și ilogice cum ar fi mașinile demnitarilor, cazarea acestora, licitațiile trucate pentru firmele de partid, achizițiile publice la prețuri exorbitante și uite așa ar face  economie gârlă, fără a mai fi nevoie să omoare încet dar sigur o bună parte din pensionarii țării, care cândva au muncit și au contribuit la fondul de pensii. Dintr-o singură mișcare s-ar face o economie de 500 de milioane de euro, dacă s-ar anula construirea celui mai scump site din lume, e-romania. Licitație care este cu dedicație pentru cine trebuie.

Tuturor celor care s-au grăbit să îi dea votul domnului Băsescu le urez în mod special să trăiască bine și să doarmă liniștiți pentru că primul-ministru Băsescu are grijă de veniturile voastre.

loading...
26 Comentarii
 1. Smasher spune

  buna treaba

 2. Paul spune

  Nu cred ca a fi grecizat e mai rau decat a fi pdl-izat! Noi ca popor suntem o fasaiala!
  La cat de lasi suntem, slabe sanse sa ne “grecizam”! Bravo grecilor ca nu se lasa “bociti” si “basiti” ca noi ! Noi nici sa iesim in strada nu suntem in stare! Ba dea ar fi maine alegeri iar l-am vota pe Basescu! Pe asta se si bazeaza el: ca suntem romani, nu greci! Mioritici, mamaligari, docili, supusi…

 3. Paul spune

  Si eu le doresc celor care l-au votat pe Basescu: sa traiasca bine si nu ma impresioneaza ca au inteles in sfarsit pe cine au votat si ca acum regreta!

  Felicitari Sebastian Popescu pentru articol!

 4. Cosmote spune

  din ce in ce mai multa lume are blog in ziua de azi… oare e de bine sau de rau ?

 5. DoarEa spune

  deci e clar… se vede pe monitoru liber

 6. Mephisto spune

  si se mai mira lumea

 7. anncamaria spune

  mda… bine

 8. exclusivNews.ro spune

  stimabila….asta nu e un blog….e un site de stiri…e o mica mare diferenta

 9. syly spune

  vai de capu meu

 10. Trafic spune

  daca stam sa ne gandim mai bine ? pai…

 11. Smasher spune

  traiasca google pentru asa ceva 😀

 12. karokid spune

  cum vine astaaaa ? ca eu nu inteleg

 13. roberta spune

  vai vai… pai se poate asa ceva ?

 14. alena spune

  pai daca stam sa ne gandim…

 15. Philips spune

  si se mai mira lumea

 16. simona spune

  nu regret ca am dat de blogul acesta..

 17. Andariela spune

  din ce in ce mai multa lume are blog in ziua de azi… oare e de bine sau de rau ?

 18. Miorita spune

  din ce in ce mai multa lume are blog in ziua de azi… oare e de bine sau de rau ?

 19. deddeed spune

  foarte interesant acest site/blog

 20. syly spune

  traiasca google pentru asa ceva 😀

 21. Ionela spune

  lol =)) asta da treaba…

 22. Mephisto spune

  nu regret ca am dat de pagina asta…

 23. anncamaria spune

  si se mai mira lumea

 24. Miha spune

  nu regret ca am dat de blogul acesta..

 25. dea spune

  pagina vietii

 26. Melomanu spune

  fara google am fi vai de capu nostru

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata