Breaking news

Frunza de 900.000 euro, noul brand al României

loading...

Am trăit să o văd şi pe asta. O banală frunză reprezintă brandul de ţară al României. Madam Udrea şi-a propus ca nimic din ceea ce păstoreşte să nu fie fără scandal, circ şi multă corupţie.

sebastian popescuNici nu s-a lansat bine noul brand de ţară că a şi izbugnit un scandal de tot râsul privind logo-ul de mii de euro al României. Pentru că actualul guvern a terminat de asfaltat şi  modernziat infrastructura din România, condiţiile din turism sunt mai ca în Ibiza, Tenerife şi Dubai, la un loc, fix brand de ţară ne mai lipsea.

Şi ce s-au gândit minţile luminate din ministerul turismului, că reprezentativ pentru România ar fi …o frunză, care a mai fost şi furată de la o companie britanică care promovează transportul ecologic.

Sunt atât de proşti încât nici să fure inteligent nu ştiu. Au furat prin sistemul copy paste, de pe net şi au vândut pe bani grei logo-ul  Ministerului Turismului.

Gvernul Boc, trăieşte şi există pentru a crea numai scandal, care este rezultatul prostiei, incompetenţei, nesimţirii, tupeului şi al corupţiei din această ţară, guvernată mai nou de zodia frunzei Elenei Udrea.

Madam Udrea a zburat peste mări şi ţări spre  îndepărtate zări, până-n China la Shanghai să îşi laude frunza şi la întoarcere nici avionul nu a mai vrut să decoleze de tonele de bagje ale delegaţiei oficiale.

Deh odată merge românul la Shanghai, treuie să ia şi el ceva chinezării că doar îs ieftine nu.

Noi românii suntem pe marginea prăpastiei, şi în curând o să ne omorâm între noi pentru o bucată de pâine, iar ministresa Udrea cică pune la bătaie 75 de milioane euro pentru promovarea României.

Om trăi şi om vedea ce se va  alege de frunza noastră, dar parcă se aproie toamna şi o să se cam îngălbenească, semn că nu mai are oxigen. Vai de funza noastră.

loading...
2 Comentarii
 1. cristi ilie spune

  Intr-un fel s-au altul firma la care a apelat muceasa udrea, pentru crearea acelui
  logo, ai apartine, numai ca a preferat sa fie din alta tara sa nu mai bata asa mult
  la ochi..ca daca era o firma din romania facea romanul mai repede legatura.. Iti dai
  seama ca firma aia nu a luat mai mult de maxim 10% din “afacerea” asta iar restul
  i-a revenit mucesei udrea.

 2. Liviu spune

  Nu mai am nimic de spus decat : … MOARTE GUVERNULUI BOC-POC !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata