Breaking news

După criză intrăm în comă

loading...

Cu actualele măsuri guvernamentale, luate în fiecare săptămână avem mari șanse să ajungem în situația grecilor sau chiar mai rău. Săptămâna începe cu greve de tot felul. Studenții, profesorii, angajații Metrorex, toți au anunțat că vor declanșa greve generale.

sebi2În timp ce sindicaliștii amenință guvernul cu ample maniferstări de protest, Emil Boc rânjește fasolea la OTV și povestește amintiri din copilărie. De parcă ar fi rezolvat toate problemele în țară și avea suficient timp să stea la o bârfă la canalul tv tabloid al lui Diaconescu. Atitudinea premierului denotă încă odată, dezinteres, slabă pregătire, lipsă de implicare și nepăsare pentru soarta românilor. Pur și simplu mimează actul guvernamental se face că se joacă de-a guvernarea. De la discurs și până la atitudine Emil Boc, este depășit de situație. Face pe purtătorul de cuvînt, poveștește câte în lună și în stele la OTV însă uită să guverneze România. Să îl trezească cineva și să îi spună și lui că este din nefericire premieriul României și că mai trebuie să și guverneze țărișoara asta amărâtă și bătută de soartă. Elena Udrea  are o armată de consilieri, 70 la număr, care cică mucnesc pentru a atrage fonduri europene. Madam Udrea manifestă nu face notă discordantă cu șeful de guvern și se comportă ca și cum ar fi pe moșia personală. Aroganță și plină de fițe de Dorobanți, splicuită din cap până în picioare, se comportă ca și cum ea ar fi deasupra tuturor, nimeni nu are voie să o critice, să o acuze de ceva, că ea sărăcuța trudește pentru binele țării. Se plimbă prin țară și se joacă de-a ministrul, vine cu declarații care mai de care…aberante care te dau pe spate. Cu așa armată guvernamentală tare imi este că din amărâta de ciză în care am fost băgați de actuala clasă politică o să sfârșim în comă.

loading...
1 Comentariu
  1. claudiu spune

    Daca intr-o zi poporul roman,satul de tampeniile politicienilor,de nepotismul si nesimtirea de care dau dovada,doar minciuni si impresii false,fete vesele si lipsite de incredere,va ajunge la o noua revolutie,dar de data asta…va fi de amploare!Sau adunat enorm de multe frustrari,saracie etc.,lucruri care cei de la guvern se fac ca nu o vad,dar o vor simti…la zid! Cat despre Udrea,sa fie ea linistita ca nu va avea trai lung,toate au un sfarsit.In pamant,fiecare avem locul dela pus bine deoparte…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata