Breaking news

Dormi liniștit române, Guvernul lucrează pentru tine!

loading...

sebi2S-a votat bugetul de către putere dar și de câțiva opozanți momiți cu ceva bănuți, acum guvernanții au trecut la împărțirea cașcavalului de la cel mai mic la cel mai mare. Au și uitat pentru ce au fost numiți acolo, parcă pentru interesul național al tuturor românilor!? Opoziția parcă a înghețat, Guvernul Boc taie de zor la salarii, impozitează și îngheață pensii, dă afară bugetari de unde poate și cum poate, doar or mai reduce cheltuielile, sindicatele pe ici pe colo își arată timid colții, amenințând guvernul că ies în stradă, pensionarii mor cu zile, crește numărul șomerilor, gripa porcină a murit, cam așa s-ar descrie în câteva cuvinte situația actuală din țărișoara numită România. După 20 de ani de așa zisă democrație românească, asistăm neputincioși la incompetența crasă a actualului guvern, alcătuit din miniștrii numa unu și unu aleși pe sprânceană de incompetență. Ministrul Sănătății a băgat taxa pe fast-food, Vlădescu vrea taxe mai mari pentru bogătași, Funeriu la Educație, comasează posturi, Elena Udrea se joacă de-a ministrul pe banii noștrii, Emil Boc face destăinuiri la ceas târziu în noapte în direct și în reluare  la OTV. Vai de noi și de bzunarele noastre. Un guvern plin de incompetenți, corupți și semianalfabeți, care fac și în acest an catastrofal de greu pentru România, experimente guvernamentale. Facturile la utilități au luat-o razna, mai un pic și explodează și prețurile, salariile majorității românilor bat pasul pe loc sau  o ia la vale. Românul de rând este prea obosit, plictisit, adormit, apatic, ori înghețat de gradele în minus de afară, ca să mai poată ripotsta, stă precum vaca la muls și își dă și ultimul storp de lapte din ugerul din ce în  ce mai gol. Poate peste vreo 50 de ani să o mai punem de o revoluție, însă nu știu dacă o mai avea cine să se răscoale. Natalitatea scade  an de an, iar gvuernul nu aplică nicio politică de încurajare  a natalității. Cum să crești um copil cu 42 de lei alocație lunară?! Dormi liniștit române, Guvernul Boc lucrează pentru tine!

loading...
3 Comentarii
  1. claudiu spune

    da normal,pe astia trebuie sa ii ciuruiasca cineva pe toti ca altfel ei nu au bun simt sa se opreasca din furat.Omul de rand nu mai are curaj sa se rascoale,dar ar fi singura solutie sa iesim la suprafata.Cat timp sa mai induram,sa mai rezistam porcariile lor?de i-ar inghiti pamantu nimeni nu le-ar simti lipsa!

  2. cvb spune

    Oare ei nu vad k ni se termina si noua rabdarea?am trecut odata prin acea revolutie,mai trebuie sa mai trecem odata?cand isi vor da seama oameni acestia ca romanul sufera,ca nu mai poate astepta acele promisiuni neimplinite,sa mirosim mereu gunoiul lor si sa speram ca in intr-o zi va rasari soarele…trezeste-te romane,tara ii condusa de lupi

  3. Haiducu spune

    “Lupi” sunt şi în rândul “mieilor”, căci foamea după ciolan e mare. Cât priveşte ţărişoara asta… Ar trebui dată în leasing nemţilor şi americanilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata