Breaking news

Cum frate să fii condus de un președinte care a vândut copii și care inventează județe?!

loading...
1 1

După un președinte jucător, bețivan, golan și care a dezbinat zece ani, țara, ne-am pricopsit acum cu un vânzător de copii, un profesor care spune că și-a cumpărat șase case cu banii de meditații și este atât de bun la geografie încât inventează județe în România. Și unde mai pui că individul habar nu are ce scrie în Constituție și spune că renunță la imunitate și că face că drege.

sebi popescuMarota cu Diaspora care NU poate vota și că stă la cozi kilometrice care se văd de pe lună, a funcționat perfect pe 16 noiembrie. Băsiștii au băsit maxim și l-au scos pe Providențialul și Mesianicul Iohannis care va salva România.

Iohannis avea toate ”calitățile” pentru a deveni președintele României: era primar, are dosare penale, a falsificat acte ca să ia case cu japca. E praf la legislație și promite că face curățenie în România, adică exact ca Băsescu.

Românii ori nu au vrut ori nu au dorit să vadă faptul că Iohannis e doar o marionetă în mâinile lui Băsescu, care acum jubilează de fericire că a scăpat de pârnaie. Cum să votezi un individ care nu are nicio treabă cu funcția de președinte, care în cele două dezbateri televizate a demonstrat că e praf și pulbere și că nici măcar nu a fost în stare să afle care sunt prerogativele prezidențiale.

Spunea că el renunță la imunitatea prezidențială. Adică renunță la Constituție, întrucât prevederile legii fundamentale nu sunt facultative ci imperative. Dar e prea mult pentru domnul Iohannis. Cerebelul lui de neamț nu este updatat cu Constituția României.

Românii au fost vrăjiți că a făcut și a dres la Sibiu, că va aduce investitori în România și că va face din țara noastră o a doua Germanie.

Dar cum să dai votul masiv unui individ care a falsificat în mod grosolan acte pentru a-și cumpăra case?! Cum să votezi președinte un individ care te sfidează în față și îți râde în nas?

Habar nu au românii cât bine i-au făcut lui Băsescu. care a reușit să-i prostească încă odată. Îmi aduc aminte că la alegerile prezidențiale din 2004, din turul doi, s-a întâmplat fix la fel. Năstase comunist și Băsescu perfect pentru România. Strigau fraudă la vot și s-a lansat lozinca ”Nu pot ei fura cât puteți voi vota”. Și după ce s-a văzut instalat președinte, Băsescu a uitat brusc de frauda de la vot. Nu mai era în interesul lui să se verifice ceea ce el striga.

Acum, în anul de grație 2014, Ponta și-a furat-o pe același sistem: a fost făcut comunist și i s-a pus în cârcă că împiedică românii din Diaspora, să voteze. Numai că dincolo de manipulare grosolană și istericale, în realitate, pe 16 noiembrie, în Diaspora s-a înregistrat cel mai mare număr de voturi din toate timpurile.

Aproximativ 370,000 de români au putut să-și exprime votul la secțiile din Diaspora. În timp ce în 2009, în turul doi la prezidențiale, când organizator al alegerilor a fost Guvernul Boc, în străinătate au votat doar 148,000 de români. Și cu toate astea, toți urlă că Ponta i-a oprit pe români să voteze în Diaspora și că organizarea a fost praf. Numai că numărul celor care au votat pe 16 noiembrie este mai mult decât elocvent, dar doar pentru cei care vor să vadă adevărul.

Cozi au fost în Diaspora și în 2004 și în 2009, la alegerile prezidențiale și au fost sute și mii e români care nu au putut vota, dar nimeni nu am mai sărit de cur în sus pentru că ieșise cine trebuia.

Altă marotă distribuită în toată România cu viteza luminii, a fost că nu e bine să dai puterea în mâinile unui singur partid. Adică era de porc ca PSD să aibă și președintele și Guvernarea. Dar e parfum dacă PNL va deține și președintele și Guvernul și implicit și majoritatea în Parlament.

Băsescu poate fi extrem de fericit că a reușit încă odată să dezbine țara și să instige la ură. Am auzit scandări incredibile de genul: Jos Comuniștii, Jos Ponta, Afară, afară cu PSD din țară. Păi cum frate, voi care vă dați democrați, liberali cum să aveți scandări, lozinci și comportament de huligani, xenofobi și extremiști?!

Eh, nu mai contează, li se permite, că sunt fericiți că tinerii au întors votul. Un bănățean care l-a votat cu tot sufletul pe Iohannis, mi-a spus că oltenii și moldovenii sunt sunt săraci, proști, tâmpiți și retardați că votează cu Ponta, iar bănățenii și ardelenii deștepți și bogați că votează cu Iohannis. Ba mai mult, își dorea ca oltenii și moldovenii să nu mai aibă drept de vot. Parcă Băsescu a fost adus tot de tinerii frumoși și entuziaști, care în cei zece ani de domnie ai acestuia, au rupt porțile granițelor de bine ce era în țară.

Însă se pare că românii uită repede, le place umilința și batjocura și votează tot cu cei care i-au închis școli, spitale și au jefuit o țară întreagă. Să nu ajungeți să regretați amarnic că v-ați păcălit încă odată!!! în est, numai de bine, să trăiți bineeee!!!!

loading...
1 Comentariu
  1. nu conteaza spune

    poate iohannis nu a fi inger pe pamant dar cu sigueanta a furat mai putin ca ponta, despre care nu ai scris nimic despre naspraviile lui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata