Breaking news

Conchita Wurst a renăscut la Eurovision precum pasărea Phoenix

loading...

Diva cu barbă din Austria a băgat Europa în fibrilații după ce sâmbătă seară a câștigat Eurovisionul. Criticată din toate părțile pentru orientarea sexuală dar mai ales pentru barba cu care s-a afișat în concurs, Conchita Wurst a renăscut precum pasărea Phoenix.

sebyRușii au cerut să fie descalificată la Eurovision, juriile naționale din zece țări au penalizat-o, dar Conchita Wurst a trecut peste toate aceste obstacole și a renăscut la Eurovision precum pasărea Phoenix.

Diva cu barbă a câștigat pe merit concursul Eurovision. O voce caldă, interpretare fără cusur, o piesă cu mesaj, bine orchestrată, care a adunat milioane de voturi din toată Europa.

Eurovisionul este un concurs de creație muzicală înglobat și servit publicului telespectator din Europa, odată pe an, sub forma unui mega show tv, live, cu scenă și coregrafii spectaculoase.

Așadar, ca să câștigi Eurovisionul nu trebuie doar să ai o piesă bună, sau să cânți ireproșabil. Trebuie să cânți foarte bine, să ai o voce specială, diferită, plăcută, care se distinge ușor din mulțime, dar trebuie să ai și show. Concurentul care vine și cu voce, și cu piesă și cu show, câștigă concursul Eurovision. Austria a avut de departe cel mai spectaculos show la Copenhaga. Danezii au reușit să pună în scenă un show grandios, curat, perfect, dem de filmele de la Hollywood. Show-ul a fost bine gândit și a susținut fantastic piesa, a potențat-o și a scos-o câștigătoare.

Dacă avea doar barbă și nu și voce și piesă bună, Conchita Wurst NU CÂȘTIGA EUROVISIONUL!!!

“Rise Like A Phoenix” este piesa câștigătoare la Eurovision 2014, ale cărei versuri spun pe scurt povestea austriacului transformat în Diva cu barbă. Toți au sărit să o critice să o atace pe Conchita Wurst pentru că este travestit și are barbă. Spre deosebire de alți gay, lesbiene, transexuali și travestiți care s-au perindat de-a lungul anilor pe scena Eurovision, Conchita Wurst a fost foarte curată, elegantă, nici urmă de obscenitate sau vulgaritate. Austriaca și-a luat rolul în serios și a cântat din toți plămânii, drama ei de ani de zile. Povestea Conchitei a ajuns la inimile europenilor care s-au înghesuit să o voteze la Eurovision. Se știe că un public fidel al Eurovision sunt minoritățile sexuale din Europa, însă nu doar aceștia urmăresc concursul și nu doar ei votează. Doar cârcotașii și rău voitorii spun că doar gay-ii și lesbienele se uită la Eurovision.

Mulți neaveniți și neștiutori critică fără să aibă habar, concursul Eurovision. Este unul dintre cele mai longevive și prestigioase show-uri tv din lume. La anul se împlinesc 60 de ani de la prima ediție a Eurovision. este singurul concurs care se mută dintr-o țară în alta, an de an, în funcție de câștigător. Sute de milioane de oameni din Europa, Asia, Australia și SUA, urmăresc grandiosul show tv, reper în materie de televiziune, spectacole internaționale care a lansat foarte multe vedete.

Celine Dion, ABBA, Johnny Logan, Dana Internațional, Elena Paparizou, Ruslana, Sertab Erener, sunt câteva din cele mai cunoscute nume care s-au lansat pe scena Eurovision, în cei 59 de ani de existență.

Să spui despre Eurovision că este depășit, expirat, banal și neinteresant, e ca și cum ai vorbi despre fizica cuantică fără să știi cu ce se mănâncă. Datorită mizei uriașe, întotdeauna vor fi controverse, critici, dispute, acuze, voturi geopolitice, dar dacă nu ar avea importanță, toate astea nu ar exista.

În lume, nicio televiziune nu produce un astfel de show grandios, în direct, de o asemenea complexitate. Danezii au reușit să organizeze aproape perfect Eurovisionul, realizând o scenă fabuloasă în formă de diamant și cu posibilități tehnice incredibile.

Cele peste 22 de milioane de vizualizări adunate de trei videoclipuri ale Conchitei Wurst, cel cu video oficial, prestația din semifinală și finală, denotă faptul că aceasta a câștigat pe merit, concursul Eurovision 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata