Breaking news

Băsiștii fac pelerinaj la Sfinții procurori DNA

loading...

Miniștrii și afaceriștii băsiști se înghesuie în pelerinaj la sfinții procurori ai DNA, conduși de Prea Fericita Kovesi. De șfinți și neprihăniți ce au fost, acum au ajuns să dea cu subsemnatul la procurori și să-și petreacă nopțile în spatele gratiilor, la mititica.

sebi popescuAdreian Videanu, Elena Udrea, Gheorghe Ștefan, Gabriel Sandu, Alina Bica, Dorin Cocoș, Alin Cocoș, sunt doar vârfurile sistemului mafiot, creat în ultimii zece ani în regimul Băsescu.

Toți s-au ales cu dosare penale, și după caz, în funcție de cât au ciripit procurorilor, se află fie în arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar.

Sfânta și neprihănita întâia procuroare a DNA, Kovesi, s-a pus ca în doar două ore să formuleze trei cereri de arestare pe numele Elenei Udrea, cea care a ”pus” o vorbă bună la Ponta, pentru ea.

Semn că Băsescu i-a dat dezlegarea lui Kovesi ca să o înhame pe madam Udrea. Și dacă tot au tăcut zece ani de zile și nu au mișcat un deget împotriva lui Udrea, procurorii nu mai prididesc acum cu dosarele penale la adresa lui Udrea și la adresa băsiștilor.

Mă întreb oare de ce până acum, Kovesi, aflată de vreo doi ani la DNA, iar înainte, vreo opt ani șef la Parchetul General, nu a mișcat nicio măsură împotriva băsiștilor, fie ei oameni de afaceri fie miniștri băsiști.

Băgați în arest preventiv ca vitele în grajd, băsiștii încep să se toarne unii pe alții în speranța că vor scăpa ieftin, cu doar câțiva ani de pârnaie.

Așa aflăm ce rețea mafiotă s-a dezvoltat în ultimii zece ani de zile sub oblăduirea marelui Traian Băsescu.

Toți cei care fac denunțuri și spovedanii la Sfânta DNA, spun că toate drumurile duc la Băsescu și Udrea. Pentru moment, Udrea a fost prinsă rău de tot în chingi de procurori. Drept urmare, blonda, protejata lui Băsescu, amenință că va spune tot ce știe. Să spună oare Udrea, tot ce știe și despre Băsescu?! Rănită să fie în orgoliu, că a fost lăsată de izbeliște de iubițelul președinte, Udrea s-ar putea să își dea rău de tot drumul la gură.

Breaking news-urile din România devin astfel foarte interesante. Cu adevărat se fac dezvăluiri bombă și se demonstrează cum a fost jefuită țara asta în ultimii zece ani de zile, cu Băsescu la putere care toată ziua era cu statul de drept și cu justiția independentă, în gură.

Una lătra și cu alții fura, da fura la greu, din avuția românilor. Aștept ziua în care și Băsescu să vină în pelerinaj la Sfânta DNA, ca să își spele păcatele.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata