Breaking news

Băsescu a primit la Țebea, fix ce a meritat: huiduieli pe pâine

loading...

Traian Băsescu a primit o porție copioasă de huiduieli, fluierături și urări de bine, la Țebea unde s-a dus să facă baie de mulțime la mormântul lui Avram Iancu.

sebiÎn loc de baie prin nămolul sinistraților din județul Galați, Băsescu a ales să se prindă în horă la serbările de la Țebea. Numai că planul de acasă nu s-a nimerit deloc cu cel de la Țebea.

Aici, românii, sătui de plimbările lui Băsescu prin țară, l-au primit cu huiduieli, fluierături și chiar au aruncat cu bucăți de pâine el.

O parte dintre cei care l-au huiduit i-au cerut demisia, i-au spus că este președinte ilegal și i-au transmis un mesaj clar: Ieși afară, javră ordinară!

Deplasarea lui Băsescu la Țebea în contextul în care peste 1000 de familii din județul Galați dorm sub cerul liber de trei zile din cauza inundațiilor, denotă faptul că nu este președintele tuturor românilor. El este președinte pentru el, pentru familia și prietenii lui, pentru afacerile și interesele mărunte.

Un adevărat președinte de țară este alături de poporul lui, mai ales în astfel de tragedii provocate de furia naturii. Însă prea puțin îi pasă lui Băsescu de necazul gălățenilor, tulcenilor și vasluienilor.

Este de porc să te duci la Țebea la petrecere în timp ce mii de români au rămas pe drumuri. E sfidare, e lipsă de bun simț și este de ne acceptat din partea unui șef de stat.

Românii ar trebui să aplice acest tratament tuturor celor care le-au dat votul și care în scurt timp au uitat ce au promis și s-au văzut ștabi pe avuția neamului.

În concluzie, Băsescu a primit fix ce a meritat, cu vârf și îndesat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata