Breaking news

Băsescu dă ordin DNA să aresteze judecătorii incomozi

loading...

Băsescu asmute procurorii DNA asupra judecătorilor care dau sentințe favorabile dușmanilor săi politici.

popescu sebastianÎn România justiția se face în funcție de ordinele venite de la Cotroceni, via DNA. Fără să mai aibă frică sau teamă de ceva, Băsescu pune bicele pe procurorii lui Koveși și îi pune să îi ancheteze și aresteze pe toți judecătorii care nu îi răspund la comenzi și dau sentințe favorabile.

Mai concret, este vorba de cazul judecătoarei de la înalta curte care a dispus cercetarea în libertate a lui Radu Mazăre, dar și despre judecătorul Stan Mustață care azi a fost ridicat din sediul Curții de Apel București, fix când trebuia să judece dosarul lui Dan Voiculescu.

Cum este posibil ca un judecător care judecă un dosar în care dna este parte, în speță acuzator, să fie luat pe sus de procurorii acestei instituții, înainte ca verdictul final să fie dat???? Este evident din avion că această manevră a DNA este menită să determine judecătorul să dea sentința pe care dna o dorește. Și în cazul în care nu execută ordinele, îl bagă după gratii.

Atunci când un judecător nu îi dă sentințe favorabile, DNA fie îl reclamă pe magistrat la CSM fie îl saltă cu mascații și îl arestează.

DNA a devenit stat în stat știind că are susținere fără margini din partea lui Băsescu. Această instituție publică, finanțată integral din banii românilor, face doar jocurile lui Băsescu. Anchetează doar dosarele adversarilor lui Băsescu, în timp ce dosarele lui stau la sertar, la fel și ale apropiaților lui.

Este extrem de grav că în anul 2014, o instituție a statului român creată pentru a combate corupția, este la rândul ei profund coruptă și care încalcă grav legile din România fără ca altă instituție publică competentă, să o ia la bani mărunți.

Dacă Ceaușescu băga frica în români cu ajutorul securității, Băsescu terorizează prin variante mai moderne și la vedere, în speță, prin intermediul procurorilor DNA.

Ca orice instituție publică finanțată de toți românii, DNA trebuie să dea socoteală pentru ceea ce face și pentru banii pe care-i cheltuie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata