Breaking news

Băsescu aruncă țara în aer de dragul lui Udrea, încălcând legea siguranței naționale

loading...

Traian Băsescu, aflat pe final de mandat de președinte, nu mai are nicio limită și face orice doar ca să o ajute pe Udrea să urce în sondaje, sperând că se va produce o minune și că blonda lui preferată va ajunge să-i ia locul la Cotroceni. Disperarea este atât de mare, încât Băsescu a ajuns să încalce legea siguranței naționale, prezentând într-o emisiune tv la Realitatea TV, copii după documente secrete și clasificate, pe care apoi le-a și uitat în platoul televiziunii.

sebi popescuCine credea că vulpoiul alcoolic și securist de la Cotroceni se va cuminți pe final de mandat, s-a înșelat amarnic.

Gândul că mai are doar 60 de zile de mandat în funcția de Președinte al României și că își va pierde toate prerogativele și privilegiile, îl fac să turbeze pe Băsescu.

Care din dorința de a deveni președinte din umbră, prin propulsarea lui Udrea la Cotroceni, face dezvăluiri bombă în emisiuni tv și spune că Ponta este ofițer SIE sub acoperire.

Și mai apoi prezintă documente secrete clasificate, aduse de un consilier, din biroul său de la Cotroceni. Documente pe care mai apoi, brusc, le uită în sediul Realitatea TV din Otopeni.

Toate aceste lucruri denotă pe de o parte disperare în speranța că îl va discredita pe Ponta în ochii alegătorilor, iar pe de altă parte denotă faptul că acest individ, care ocupă funcția de Președinte al României, nu are niciun fel de respect pentru legile acestei țări și face ceva…moale și umed, pe Constituția României.

Acest individ, cu un talent nativ de a se cameleoniza și de a jongla cu legea în favoarea lui, după bunul plac, este în stare să arunce țara în aer, doar doar, o vede pe Udrea președinte.

Mintea lui bolnavă și îmbibată cu alcool, îl îndeamnă să sacrifice o țară pentru Elena lui dragă.

Atunci când nu îi mai servește interesului personal, SIE devine oaia neagră a serviciilor secrete, pe motiv că nu vrea să-i dea lista cu ofițerii acoperiți. Pe care să o folosească în scopuri personale și electorale.

Într-o țară în care statul de drept funcționează, acest lucru se finaliza în 24 de ore cu arestarea președintelui. Numai că din păcate noi suntem în România unde nicio instituție nu mișcă în front, pentru că nu este independentă ci dependentă de politic.

Ne așteaptă 60 de zile de foc, în care Băsescu este în stare să facă tot ceea ce nu a făcut până acum, doar pentru a-și acoperi urmele, să-și asigure spatele și să își negocieze libertatea.

Dacă justiția română ar funcționa, acest individ din 22 decembrie 2014 ar trebui cercetat penal în zeci de dosare penale, pentru care riscă ani grei de pușcărie și el și familia lui, iar toată averea, confiscată pentru că a fost câștigată în mod ilicit.

Numai că în realitate, toate aceste lucruri nu se vor întâmpla, întrucât Băsescu va ”negocia” cu Ponta și PSD, libertatea lui, astfel încât nimeni și nimic să nu-l atingă după finalizarea mandatului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata