Băsescu a învins din nou. Ponta a pierdut pe mâna lui!!!

loading...

Regimul creat de Băsescu în ultimii zece ani de zile și-a făcut din plin treaba și pe 16 noiembrie, astfel că acesta va dăinui la cârma României, cel puțin cinci ani de zile. Ponta a pierdut pe mâna lui.

sebi popescuCampania electorală mai ales cea din turul doi a fost între Băsescu și Ponta, și când doi se ceartă al treilea câștigă. Campania bine gândită de ACL pe internet se pare că a dat roade, în timp ce Ponta cu pomenile lui electorale a dat-o în bară rău de tot. Strategii de campanie ai lui Iohannis au reușit să ”convingă” românii să-l voteze pe neamț.

Ezitarea față de Băsescu, pactul semnat cu acesta și numirea lui Kovesi la DNA, sunt cuiele care și le-a bătut singur în talpă Ponta, care acum l-au costat funcția de președinte.

Faptul că în spatele lui Iohannis s-a aflat PDL și echipa de campanie a lui Băsescu, nu a contat deloc. A prins bine la români, și în special cei tineri, marota cu votul din Diaspora și cu faptul că Ponta e comunist. Ponta a majorat taxele și impozitele. Românii au uitat însă că în 2010, Guvern Boc, susținut frenetic de Băsescu, a tăiat salarii, pensii, alocații, ajutoare de șomaj, a umilit oameni, a închis 300 de spitale și a majorat TVA-ul la 24%. Se pare că românii vor să fie umiliți și jigniți încă cinci ani de zile.

Nici faptul că Iohannis și-a cumpărat șase case din meditații, dar și cu acte false, nu a contat. Nici faptul că nu e în stare să poarte o dezbatere televizată, nici asta nu a contat. Și uite așa, după un președinte bețivan și șmenar, vom avea pe unul care abia leagă două propoziții, dar și alea suflate de un consilier, prin casca băgată în ureche.

Acum urmează ca Băsescu să schimbe palatele și pe modelul rusesc, din președinte să devină premier. regret nespus faptul că și de astă dată, Băsescu a renăscut din propria cenușă, și a reușit să dezbine din nou țara. Și pe principiul ”dezbină-i și stăpânește-i”, Băsescu cu sistemul lui vor conduce în continuare România și de la Cotroceni și de la Victoria.

Un proverb spune că fiecare popor are președintele pe care-l merită. Sper ca românii care au votat azi pentru Iohannis, adică pentru Băsescu, să fie fericiți cu această decizie și după cinci ani, să nu se mire dacă lucrurile vor fi la fel ca acum în România.

969 1
loading...
One Comment

Lasă un comentariu

*

*

  • dan
    17 November 2014 at 00:13 -

    Era cam increzator dar se pare ca un esec la distrus,s-au ridicat oamenii si au iesit la vot, ce e ciudat e ca lau ascultat pe Basescu