Băsescu și Boc, alba neagra cu TVA-ul

loading...

Nici nu a intrat bine în vigoare ordonanța de urgență prin care TVA-ul a fost majorat de la 19% la 24%, că Băsescu a anunțat că se va reveni la 19% și că pensiile se vor impozita cu 16%.

sebastian popescuBoc îi răspunde la o zi distanță, șefului direct, că nu prea se poate reveni la cota de TVA de 19%, chiar dacă pensiile vor fi impozitate cu 16%. Că trebuiesc găsite și alte soluții de impozitare suplimentare pentru a se putea reveni la TVA de 19%. Ei se contrazic în mijlocul inundațiilor, pe marginea TVA-ului, iar românii suportă consecințele jocului de-a guvernarea.

Firmele deja au operat modificarea de TVA la 24%, prețurile au fost ajustate. Dacă se revine la 19%, prețurile nici vorbă să scadă. Așadar tot românul de rând are de pierdut, iar deștepții de câștigat.

Inconsecvența și neseriozitatea guvernului român duce în derizoriu România în cele mai înalte foruri. Râd toți de noi cum pot. Așa ceva o fi posibil numa în Congo.

Frații noștri bulgari au anunțat că nici la anul nu vor crește fiscalitatea, iar ai noștrii guvernanți nu știu cum să mai bage un bir pe umerii românilor.

Pensionarii au scăpat de tăierea de 15%, dar vor da peste impozitul de 16%, așa că e mai rău decât în prima variantă. Toate măsurile astea, luate așa fără noimă, creează haos, panică, nesiguranță, neliniște în rândul populației.

Încă o dovadă că actualul guvern este depășit realmente de situație și trebuie să dispară cât mai curând până ce nu ne falimentează definitiv. Băsescu are toate pârghiile puterii în mână și nu știe ce să facă cu ele. Seamănă haos și dezastru. Este cel mai elocvent exemplu că este catastrofal pentru o țară ca puterea să fie concentrată în mâinile unui singur om.

321 4
loading...
4 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • Liviu
  12 July 2010 at 03:16 -

  Totul este doar un circ … cum de altfel se si zice k poporul trebuie sa primeasca PAINE SI CIRC … din pacate primim mai mult CIRC decat paine .
  Cum as putea sa cred ca tva-ul nu s-a marit cu acceptul lui ” zeus ” ?!?
  CIRC FRATILOR … PREA MARE CIRC!!!

 • Liviu
  12 July 2010 at 03:19 -

  MOARTE MARINARULUI BETIV CE MINTE , ASCUNDE FLOTA-N MANECA SI DEVINE PRESEDINTE ! MOARTE PEDEILISTILOR MAFIOTI SI CORUPTI !!! DACA EI RAMAN POPORUL DISPARE INCETUL CU INCETUL DACA EI PLEACA POPORUL MAI ARE O SANSA !!! HHUUAAAAA !!! JOS MAFIA BASESCIANA !!!

 • oana_ube_manu
  14 July 2010 at 17:07 -

  Ne facem de ras! Basescu si Boc ne-au bagat in aceasta mare prapastie, din care cu greu vom iesi, daca vom mai iesi… Decat sa mareasca TVA-ul cu 24% mai bine ar scade din salariile lor, a parlamentarilor, a celor din guvern(etc) Lui Basescu ar trebui sa-i fie rusine, eu sa fi fost in locul lui as fi renuntat de presedentie. Nu are destul capul pe umeri nici el, nici Boc, pentru a ne conduce tara! Asa gandesc eu, o fata de 16 ani! Deci, asteptam demisia.

 • Manager League
  16 July 2010 at 15:38 -