Breaking news

Adio Băsescule!!!! La pușcărie cu tine!!!

loading...
0 8

În sfârșit, românii au scăpat de Băsescu. După zece ani de stat la cârma țării, timp în care a dezbinat poporul, Băsescu și-a făcut bagajele și a plecat de la Palatul Cotroceni.

sebi popescuBăsescu, unul dintre cei mai detestați președinți din istoria României, unii ar spune chiar cel mai detestat, depășindu-l până și pe Ceaușescu la acest capitol, a predat scaunul de la Cotroceni, lui Iohannis.

În zece ani de mandat Băsescu a șters pe jos cu Constituția României, a încălcat-o ori de câte ori a avut chef, a sfidat legea, poporul și a controlat în mod abuziv, justiția, manevrând-o în scopul personal.

A fost un președinte care a făcut de râs această funcție, prin comportamentul său de măscărici bețivan necioplit. Nu a construit nimic.

Doar a învrăjbit românii, i-a stigmatizat, jignit, umilit. I-a făcut cetățeni de mâna a doua, medicilor le-a spus să plece în altă țară, dacă nu le convin salariile. Nicio clasă socială și profesională nu a scăpat de jignirile lui Băsescu.

A furat fără rușine, alături de acoliții lui. A dat tunuri după tunuri și a ajuns să ia șpagă, prin fratele său, până și de la interlopul Bercea Mondial, ca să-l scape de pârnaie.

Pe fiica cea mică și-a făcut-o europarlamentar, iar pe cea mare, notar, iar mai apoi a luat prin intermediul acesteia, credit de un milion de dolari de la banca statului, CEC Bank ca să-și cumpere moșie de la Nana.

Timp de zece ani de zile, Băsescu a fost un fel de moșier în România și a făcut fix ce a avut chef, controlând instituții cheie ale statului, precum CSM, CCR, SRI, SIE, SPP, STS, Înalta Curte și DNA.

L-a jignit grosolan pe Arafat, fondatorul SMURD, a amenințat-o pe senatorul Gabriela Vrânceanu Firea, că nu-și mai găsește soțul acasă, dacă nu stă în banca ei și mai face dezvăluiri despre cum și-a cumpărat moșia la Nana.

A jignit-o pe reportera Antena 3, Andreea Pană, spunându-i ”țigancă împuțită”, și a atacat vehement Antena 3, cerând chiar românilor să nu se uite timp de o săptămână la postul de știri.

A picat pe interceptări în timp ce discuta cu Blejnar despre datoriile firmelor care-l finanțau, dar a negat că îl cunoștea pe acesta, după ce DIICOT îl anchetează pentru evaziune fiscală.

Lista cu ilegalitățile comise de Băsescu în cei zece ani de mandat, e lungă ca un pomelnic. A condamnat comunismul, dar nu s-a dezis de el și de oamenii lui. Ba din contră, i-a premiat, decorat și promovat.

Este primul și singurul președinte din istoria României, suspendat de două ori de Parlament. Însă, a revenit de fiecare dată la Cotroceni, la masa verde, prin speculații legislative, deși în 2012, 7,4 milioane de români l-au demis.

Acum că a scăpat de imunitate, instituțiile statului de drept, „reformate” chiar de el timp de zece ani, ar trebui să își facă treaba și să lămurească lucruile din dosarele lui penale.

Acum  că am scăpat de tine, Băsescule sper să culegi cu vârf și îndesat tot ce ai semănat în acești zece ani de mandat și ca să nu fie cu supărare, să o iei și pe Udrea la răcoare!!!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata