Breaking news

Un start pentru afacerea ta – ajutorul unei firme care se ocupă cu importul din China

loading...

Pentru cei care s-au gândit măcar o singură dată în viața lor să își înceapă o afacere, cu siguranță și-au pus întrebări legate de modul în care ar putea să o facă mai convenabilă și de succes. Poate nu multora le-a trecut această prin minte această idee, dar oportunitatea pe care o oferă o firmă care să se ocupe pentru dumneavoastră de partea de import e colosală. Acest lucru vă scutește de multe dureri de cap, mai ales când vine vorba de importul de produse din China.

bizz2china_3Ați putea oricând să fiți interesați de niște produse din China, iar când încercați să faceți rost de ele să vedeți că vă este imposibil să comunicați cu reprezentanții firmei sau că apar tot felul de complicații și nu le puteți găsi răspuns. Bineînțeles că vorbim aici și depsre o posibilă ciocnire între două tipuri de societăți radical diferite. Pentru a putea face afaceri cât mai profitabile, succesul stă în partea de negocieri. Iar pentru a putea negocia într-un mod cât mai eficient posibil, trebuie neapărat să dețineți câteva cunoștințe, care nu se pot căpăta de pe o zi pe alta.

Produsele pe care puteți să le importați

Firma import China cu site-ul www.bizz2china.ro vă garantează seriozitate, indiferent de produsele de care ați avea nevoie să vă fie aduse din China. Experții din spatele site-ului împart în categorii produsele care vă pot fi aduse, iar acestea sunt următoarele:

 • materiale de construcții (plăci, plăci HPL, plăci ignifuge, folie aluminiu, tablă zincată, structură metalică, țevi, profile, tablă, plasă);
 • utilaje industriale (imprimante, utilaje de ambalat, utilaje laser, utilaje zootehnice, construcții, agricole, motostivuitor, instrumente de planificare pentru topografie);
 • mobilier (mobilier de baie, living, dormitor, bucătărie, curți, grădini, școli, birouri, restaurante, baruri, saloane);
 • decorațiuni diverse, corpuri de iluminat, pardoseală (parchet, marmură și granit, piatră artificială, gresie, faianță, mochetă, mozaic, plăci din sticlă);
 • piscine, saune, jacuzzi, uși și ferestre, scări și balustrade;
 • instalații termice, instalații sanitare;
 • electrocasnice, electronice;
 • îmbrăcăminte și încălțăminte;
 • amenajări parcuri;
 • cosmetice;
 • echipamente medicale;
 • piese și accesorii auto etc.

Această firmă vă ajută să vă dați seama dacă furnizorii pe care i-ați ales sunt de încredere, precum și cu ajutorul în identificarea acestora. Se vor ocupa pentru dumneavoastră de achiziții și negocieri, dar și de tot ce ține de transport și comisionare vamală.

Avantajele colaborării cu Bizz2China

În plus, față de alte firme din acest domeniu, vă garantează anumite avantaje ale colaborării dintre dumneavoastră și aceștia. Aceste avantaje sunt reprezentate de experiența acumulată de-a lungul unor ani buni în activitatea economică din China, negocierile care se fac direct în limba chineză, asigurarea calității (controlul tehnic al calității care se face la sfârșitul producției) și siguranța că nu vor include costuri ascunse, care să vă afecteze modul în care ați gândit afacerea.

Echipa din spatele www.bizz2china.ro vă garantează că absolut tot ce ține de marfa de import China va fi rezolvat: aprovizionarea cu mărfuri, verificarea și recomandarea furnizorilor, negocierea prețurilor de vânzare, întocmirea contractelor necesare, controalele de calitate și livrarea direct la ușă a ceea ce ați comandat. Cu cât este mai mare valoarea comenzii dumneavoastră, cu atât mai mic este comisionul perceput de aceștia. Dacă vorbim de sume cuprinse între 2.500 și 10.000 de euro, procentul comisionului este cel mai mare, de aproximativ 7%. Însă, când vorbim de sume cu adevărat mari, care se încadrează între 100.000 și 250.000 de euro, procentul e ceva mai mic, de 4%, aproape la jumătate. La tot ce depășește 250.000 de euro, firma își ia angajamentul că vă va oferi un preț special, pe măsura comenzii dumneavoastră.

Chiar înainte de a plasa comanda, ca să nu te trezești cu surprize, vei primi un calcul exact al prețului final, care va conține taxele de transport, de vamă, precum și asigurarea mărfii.

Pe lângă toate aceste servicii oferite de firmă, puteți beneficia și de vizite la fabricile din China, pentru a putea stabili relații de lungă durată cu furnizori de încredere, fără a vă mai împiedica de obstacole precum: asigurarea transportului, angajarea unui translator sau găsirea unui loc bun în care să vă puteți caza.

În concluzie, dacă sunteți interesați de ce oportunități imense vă poate oferi colaborarea cu producătorii din China, veți putea oricând apela la această firmă import China, care vă ajuta să demarați o afacere de succes, cu siguranța că produsele oferite vor fi de cea mai bună calitate, iar dumneavoastră veți putea plăti ceva concret, nu doar promisiuni frumos așezate pe hârtie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata