Breaking news

Te muţi în casă nouă? Trece pe lista de achiziţii o pompă ape uzate cu tocător!

loading...

Cu toţi ne dorim să scăpăm de oraşele poluate, supra-aglomerate şi suprapopulate şi să ne retragem într-un colţişor de natură unde să ne putem construi în voie acel ceva ce poartă denumirea generică de “casă visurilor noastre”. Ce ne facem însă când visul frumos este murdărit de anumite probleme de care uităm uneori, precum cazul curăţării foselor septice sau a subsolurilor inundate? În mod cert problema este destul de “murdară”, însă dacă ştim unde să căutăm soluţiile, vom constată că acestea chiar ne sunt la îndemână. Pentru ambele cazuri exprimate mai sus, o pompa ape uzate cu tocator poate fi o soluţie viabilă.

pompe ape uzate cu tocatorDeşi pare uşor supra-proporţionată, expresia noastră legată de casă de vis îşi are un corespondent în viaţă de zi cu zi, iar unii dintre noi chiar reuşesc să o transforme în realitate. Mirajul mutării într-o casă nouă poate determina pe oricine, involuntar, fireşte, să uite de anumite probleme ce se pot ivi pe parcursul drumului.

Aceste probleme pot capătă diverse forme, de la diferite lipsuri sau necesităţi în ceea ce priveşte dotările spaţiului locativ şi până la apariţia unor situaţii care pot fi trecute la categoria “plusuri nedorite”, aici făcând referire la murdărie, la spaţii tehnice cu o întreţinere ce lasă de dorit, la inundaţii şi multe altele.

Specialiştii însă sunt alături de fiecare dintre noi, iar în acest mod, pentru problemele ce ţin de eliminarea apei cu deşeuri de pe teritoriu nostru, aceştia ne pun la dispoziţie dispozitive de curăţare, care să facă în locul nostru muncă murdară. Aşa intervine în scenă minunea deşeurilor grosiere- pompă ape uzate cu tocător!

Ce este o pompă ape uzate cu tocător?

Răspunsul la această întrebare ne parvine din partea specialiştilor www.shop-einstal.ro. O astfel de pompă este asemănătoare pompelor submersibile obişnuite, folosite pentru evacuarea în siguranţă a apei, cu singură deosebire că această au o dotare specială, şi anume o serie de cuţite menite să mărunţească deşeurile, astfel încât acestea să poată fi transportate prin intermediul furtunului pompei în exteriorul incintei din care sunt scoase. Tocătoarele sunt realizate din materiale dure, care pot mărunţi deşeurile ce pot apărea în apele reziduale.

Că şi în cazul unor pompe normale, principiul de funcţionare are la baza aplicarea unei presiuni, cu ajutorul căreia deşeurile sunt aspirate în canalul colector. Diferenţa este făcută în cazul pompelor ape uzate cu tocător de acest sistem de mărunţire a deşeurilor care pot fi întâlnite în apele menajere şi care în cazul unor pompe simple ar putea conduce către funcţionari defectuoase sau chiar stricarea iremediabilă a sistemelor utilizate. Este însă destul de important că şi aceste pompe să fie folosite conform specificaţiilor tehnice emise de către producător, pentru a putea preveni o eventuală defectare cauzată de către folosirea defectuoasă a produsului.

O pompă ape uzate cu tocător este folosită, aşa cum îi spune şi numele, în cazul apelor uzate, în domeniul golirii spaţiilor tehnice inundate, a subsolurilor în care s-au produs refulări sau în cazul foselor septice. Prezenţa ei este mai mult decât necesară deoarece deşeurile prezente în aceste locuri au dimensiuni destul de mari, pe care o pompă submersibilă normală nu le-ar putea prelua în mod normal. Aceste produse sunt fabricate din oţel inoxidabil, tocmai pentru a putea preîntâmpina anumite defecţiuni cauzate de substanţele rezultate din deşeuri. Acestea pot avea o aciditate destul de ridicată şi pot conduce către procese de coroziune ce ar putea afecta atât interiorul pompei cât şi carcasa.

Este clar aşadar faptul că în cazul particulelor de mari dimensiuni, sau în cazul în care deşeurile sunt constituite din materiale fibroase, este imperios necesar să ne dotăm cu o pompă cu tocător pentru ape uzate. Această îşi va dovedi eficientă în cel mai scurt timp, iar spaţiile care până mai odinioară erau inundate şi emanau un miros neplăcut vor putea fi curate şi date spre folosinţă în scopurile pentru care sunt create.

Site-urile de specialitate, cum este şi Shop-einstal.ro pun la dispoziţie o gama variată de astfel de pompe ape uzate cu tocător, special create pentru a ne scapă de reziduurile nedorite şi de apele reziduale care potfi întâlnite în spaţiile mai sus menţionate. Treaba ne este astfel uşurată, o simplă vizită virtuală aducându-ne mai aproape de produsul dorit. Ne putem orienta, în funcţie de necesităţi, către pompe care au o adâncime de lucru mai mică – 8 m – sau către unele care au adâncime de lucru mai mare – 20 m. De asemenea, alegerea poate fi făcută şi la nivel de material de producţie, acestea putând fi fabricate din materiale rezistente la rugină şi coroziune, că fontă sau inoxul.

Că în orice alt domeniu, şi acesta este unul în care soluţiile sunt la îndemână oricui. Nu trebuie făcut niciun efort, domeniul virtual punând la dispoziţie tot ce este necesar pentru că realitatea să nu ne fie întinată de lucruri nedorite. Invitaţia de a va convinge singuri de veridicitatea informaţiilor rămâne valabilă, iar accesarea site-ului va va aduce mult mai aproape de această convingere.

loading...
1 Comentariu
  1. Maria spune

    Foarte buna pompa, multumesc pentru informatie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata