Breaking news

Servicii de contabilitate complexe şi complete

loading...

Importanţa serviciilor de contabilitate în orice organizaţie nu poate fi subliniată îndeajuns. Fiecare afacere, conglomerat business sau chiar şi mic întreprinzător trebuie să conştientizeze faptul că fără un contabil bun nu poate fi reuşită punerea în practică într-un mod eficient a oricărei idei de afacere.

contabilServiciul de contabilitate are o importanţă vitală în orice organizaţie: contabilul sau chiar firma de contabilitate care gestionează şi eficientizează activităţile unei firme aduc doar beneficii. Buna organizare a întregii documentaţii este doar un mic pas, serviciile de contabilitate vizează de asemenea şi îndeplinirea obligaţiilor fiscale faţă de instituţii ale statului, eficientizarea tuturor proceselor, reducerea nivelului cheltuielilor şi multe altele.

Această nevoie a oricărei firme de servicii de contabilitate de calitate a fost perfect înţeleasă de R&M Audit – firmă de contabilitate care oferă servicii complete şi complexe care să deservească orice business. In majoritatea cazurilor societăţile tind să se bazeze pe propriul contabil pentru toate tipurile de servicii. Volumul de muncă devine însă extrem de ridicat, odată cu extinderea afacerii – acesta este scopul oricarui business. Prin urmare contabilul poate să nu mai facă faţă tuturor cerinţelor. Se impune astfel găsirea unei soluţii, iar externalizarea serviciilor de contabilitate spre departamente specializate ale firmelor de contabilitate este varianta optimă.

Întrebarea “Cum să nu plătesc taxe mari?” este una ce frământă tot mai mulţi manageri şi antreprenori. Lichidităţile au fost şi vor fi în continuare cu probleme, trebuie luate acele decizii care să le poată menţine la un nivel satisfăcător şi suficient. Aici intră în rol serviciile de consultanţă fiscală, financiară şi contabilă, dar şi implementarea de strategii pentru colaborări fructuoase cu clienţi, furnizori sau alte terţe persoane. R&M Audit oferă şi astfel de servicii, indiferent că este vorba de găsirea şi implementarea de soluţii în cazuri diverse: afacere în stagiu incipient, business care urmează să se extindă, fuziuni ori preluări de companii şi multe alte astfel de variante. Un contabil propriu al unui business poate fi foarte implicat la un moment dat în operaţiunile de rutină şi nu mai poate vedea acea imagine de ansamblu pentru a oferi cele mai bune recomandări în ceea ce priveşte reducerea taxelor şi impozitelor, astfel externalizarea acestor servicii oferă o opinie „la rece”, obiectivă şi care poate ajuta extrem de mult.

Contabilitatea, consultanţa financiară şi fiscală dar şi elementele legate de salarizare se completează în sfera serviciilor oferite de R&M Audit cu auditul financiar. Statutul unui business, punctul în care afacerea a ajuns şi idei pentru căi viitoare de dezvoltare pot fi obţinute doar printr-o cunoaştere completă a tuturor factorilor ce concură la luarea deciziilor. Astfel rolul serviciilor de audit, respectiv audit financiar statutar şi audit intern, este unul foarte important. Planurile de viitor nu pot fi concepute dacă nu se cunoaşte situaţia prezentă, iar acest lucru poate fi realizat în sectorul business doar printr-un audit complet. Direcţiile de dezvoltare se hotărăsc ulterior, pentru ca beneficiile să fie maximizate.

Orice misiune ce ţine de contabilitate şi servicii contabile complexe şi complete este astfel îndeplinită cu succes de profesioniştii de la R&M Audit. De la optimizare a cheltuielilor şi veniturilor până la echilibrarea taxelor datorate, evidenţa şi gestiunea salariilor ori servicii de audit financiar, se asigură totul pentru ca orice firmă să fie profitabilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata