Breaking news

România – la un pas de banii de la FMI

loading...

Conducerea FMI se va reuni pe 19 februarie, pentru a decide dacă România va primi cele 2,3 miliarde euro, prevăzute în acordul stand-by. După ce board-ul Fondului Monetar îşi va da acordul în privinţa împrumutului, banii vor putea ajunge în ţara noastră în 48 de ore.

euro2Misiunea FMI (condusă de Jeffrey Franks), care a fost luna trecută la Bucureşti, a dat asigurări României că va primi următoarea tranşă de bani prevăzută în acordul stand-by. Aşa încât, decizia pe care board-ul FMI o va lua în această săptămână, ar trebui să fie una favorabilă pentru ţara noastră.

Banii care vor veni de la FMI vor fi destinaţă bugetului de stat pentru plata salariilor şi a pensiilor.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Asa, imprumutati-va ca sa aveti de unde fura.Nu va e putin rusine de nationalitatea pe care o aveti?Sunteti tatari ca sa mai luati si ce nu mai de pe fundul cratitei?Ei spun ca banii care vor veni de la FMI vor fi destinaţă bugetului de stat pentru plata salariilor şi a pensiilor???Adica ai pot fura linistiti pentru ca nimeni nu-i va acuza..au si gasit pe ce sa arunce 2,3 miliarde de euro..?Nu-mi vine sa cred.Cum ma sa furati 2,3 miliarde de euro???Cine va da dreptul asta?Banii astia de unde ai veti mai da inapoi ?Datoriile adunate in toti acesti 20 de ani de jaf al tarii cine le va platii???Veti pleca si ne veti lasa pe mainile insetate a strainilor cu asemenea datorii…ca romanul de la tara nu stie care este edevarul si este mituit cu o paine si 2 pui.O sa fim striviti ca niste insecte pentru asemenea datorii..vom disparea dupa harta daca mai stam asa si nu facem nimik.Sa creeze cineva un forum si sa ne unim intr-o zi tot tineretul pentru a desfinta aceasta caracatita!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata