Breaking news

Promovarea online prin înscrierea în cataloage web, noua modalitate de reclamă pentru firme

loading...

Tot mai multe firme migrează pe zi ce trece în mediul online din dorința de a-și extinde activitatea, să rămână competitivi și să-și sporească implicit profitul.

promovare firme onlineZilnic, mii de site-uri web se creează și lansează pe internet. Firmele își fac site-uri de prezentare și magazine online ca să țină pasul cu tehnologia și mersul comerțului mondial.

Crearea și lansarea pe internet a unui website pentru o firmă este esențială în promovarea unei afaceri.  Însă succesul site-ului este asigurat de mai multe campanii de promovare SEO care permit indexarea acestuia pe motoarele de căutare.

Utilizatorii pot ajunge pe site-ul companiei tale pe mai multe căi. Pot folosi direct adresa website-ului, pot utiliza unul dintre motoarele de căutare scriind diferite cuvinte cheie, pot accesa un link de pe o altă pagină sau un bookmark.

Poți să-ți popularizezi site-ul pe motoarele de căutare creând linkuri proprii și postându-le în diverse comentarii, pe forumuri, pe paginile din rețelele de socializare, dar și creând articole și publicându-le pe alte site-uri și în directoarele de nișă.

Pentru a câștiga vizibilitate online, tot mai multe companii apelează la metoda înscrierii site-ului în cataloage web.

Un astfel de catalog online care permite înscrierea site-urilor firmelor este Afaceri România. Acesta este un portal de promovare firme și afaceri din România, care oferă informaţii absolut necesare în lumea afacerilor.

Pe lângă serviciile de promovare și piaţa produselor, firmele care doresc pot beneficia şi de un magazin online.

O echipă profesionistă de consultanţi vânzari încheie contracte cu toţi clienţii, oferindu-le o gamă variata de servicii de promovare online pe portalul Afaceri România.

La secțiunea Lista firme, portalul prezintă informații detaliate despre toate companiile înregistrate deja în catalogul de promovare online.

Firmele sunt grupate pe două categorii în funcție de județul în care se află și de domeniul de activitate. Iar portalul web este ușor de accesat iar firmele pot fi găsite cu un singur click.

Scopul portalului este de a găsi firme din toate domeniile de afaceri dar și o piață online de produse unde producătorii, importatorii și furnizorii pot să îşi vândă produsele.

loading...
1 Comentariu
  1. rent-a-car-otopeni.ro spune

    O buna idee de promovare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata