Breaking news

Profi se extinde prin preluarea a șase magazine ale companiei Alimrom Trading SRL

loading...

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea controlului de către SC Profi Rom Food SRL asupra şase magazine deţinute de SC Alimrom Trading SRL.

profi preia alimromRetailer-url Profi se extinde și în 2013, pentru a ține pasul cu ceilalți jucători de pe piața românească.

Dacă în februarie 2012, Profi prelua şase magazine deţinute de către SC AL COMSIB SA la Sibiu, azi Consiliul Concurenței îi dă undă verde pentru alte șase magazine aparținând Alimrom Trading SRL.

Concentrarea economică are loc, în principal, în domeniul comercializării cu amănuntul de produse alimentare şi nealimentare de consum curent prin magazine de tip supermarket, hypermarket, magazine de tip discount şi alte magazine similare (cum ar fi magazinele de proximitate sau de cartier).

Cele şase magazine a căror activitate a fost preluată de către SC Profi Rom Food SRL sunt situate în oraşul Cluj-Napoca.

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a constatat că, deşi operaţiunea notificată cade sub incidenta legii, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acesteia cu un mediu concurenţial normal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata