Breaking news

Previziuni imobiliare în România în 2018

loading...

Compania Flatfy.ro oferă cel mai plin catalog de anunțuri gratuite de vânzare a imobiliarelor noi din Romania. Pe pagina site-ului Flatfy.ro se găsesc afișate toate Ansamblurile rezidențiale finalizate și în stadiu de construcție cu descriere detaliată și date precizate direct de la Dezvoltator.

Analiticii au observat tendința de creștere mai temperată prețurilor imobiliarelor în România în anul 2018 față de anii 2016 și 2017. Astfel de creștere mai lentă este clar observată pentru primele 2 trimestre a anului 2018 în comparație cu începutul anului 2017.

De exemplu în anul 2018 creșterea prețurilor a fost stabilită la un nivel de 1,4 % față de anii 2016 și 2017 când creșterea a atins până la 4% per ansamblu. Este un procent mediu apreciat conform creșterii prețurilor în cele mai mari orașe din România, unde creșterea este semnificativă percepută – în Timișoara și cel mai puțin în București – unde prețurile relativ cresc mai lent.

Anslambruri rezidențiale care sunt date în expluatare în București ( prețuri, poze) :

·         https://new.flatfy.ro/rossa-residence-3-bucurești

·         https://new.flatfy.ro/oxy-residence-bucurești

·         https://new.flatfy.ro/eka-residence-bucurești

·         https://new.flatfy.ro/olympus-residence-piata-sudului-bucurești

·         https://new.flatfy.ro/upground-residence-bucurești

Prețul imobiliarelor în orașele României in 2018

Ce ține de prețul unui metru pătrat la mijlocul anului 2018, pe primul loc în România a ieșit orașul Cluj – Napoca cu prețul mediu de un metru pătrat de – 1.480 euro, costum mediu de un metru pătrat util din capitală este mai ieftin și în ansambluri rezidențiale București costă – 1.260 euro. Pe locul al treilea se amplasează Timișoara cu prețul de 1.150 euro pentru un mp, și respectiv Constanța, Brașov, Craiova și Iași de la 1.100 euro până la 960 euro pentru un metru pătrat locative.

Dacă atingem tema celor mai mici prețuri imobiliare din restul orașelor României, putem să menționăm costul mediu a unui metru pătrat de la 470 euro până la 610 euro în zonele de sud a țării.

Prețul pe piața imobiliară crește lent, când se oprește?   

În opinia experților imobiliari în unele orașe prețurile apartamentelor au suferit o creștere destul de serioasă și la moment se așteaptă faptul de decelerare a acestei creșteri, dar când se va opri și se va stabiliza oare? Trebuie de menționat faptul, că dacă această creștere prețurilor nu va opri, populația României  poate să întâmpina cu probleme serioase în privința achitării locuințelor și creditelor legate, în acest caz acest fapt trage după sine alte probleme financiare serioase.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata