Breaking news

Ponta spune că prețul carburanților nu va crește după introducerea taxei de 7 eurovenți

loading...

Premierul Victor Ponta a declarat joi seară la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, că preţul carburanților nu va creşte în urma introducerii accizei la carburanţi, deoarece preţul combustibilului va scădea semnificativ pe bursele mondiale.

ponta baniPonta a spus că Guvernul va discuta şi alte „posibilităţi fiscale„ cu producătorii de carburanți astfel încât să fie atenuat orice impact.

Nu va creşte pentru că avem un context economic favorabil, în care pe bursele mondiale preţul combustibilului va scădea în mod semnificativ şi, atunci, eu cred că impactul pentru cetăţean nu va exista. În plus, avem alte posibilităţi fiscale pe care le-am discutat cu ministrul Chiţoiu şi pe care le vom discuta cu companiile producătoare în aşa fel încât să putem atenua orice fel de impact al acestei noi taxe. Deci, eu cred că impactul asupra populaţiei nu va fi”, a spus Ponta, la Antena 3.

Traian Băsescu a declarat, duminică, că va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 dacă nu se va renunţa la creşterea accizei la combustil, propusă de Guvern.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata