Breaking news

Pavel Bărculeţ, director general interimar la CFR Marfă

loading...

Pavel Bărculeţ a fost numit miercuri în funcția de director general interimar al companiei feroviare de stat, CFR marfă, în locul lui  Dragoş Alexandru Drăghici, decedat duminică la Spitalul Elias.

cfr marfa si gfrCFR Marfă are un nou director general interimar. Numirea lui Pavel Bărculeţ vine la trei zile după ce Dragoş Alexandru Drăghici a încetat din viață la Spitalul Elias din București, în urma unui atac cerebral.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă “CFR Marfă” SA anunţă că domnul Pavel Bărculeţ va îndeplini temporar atribuţiile funcţiei de director general al SNTFM CFR Marfă SA, în urma decesului prematur al directorului său general, domnul Dragoş Alexandru Drăghici. Dl. Pavel Bărculeţ este de profesie economist şi are o bogată experienţă în domeniul feroviar fiind angajat în cadrul societăţii de 9 ani, ocupând diverse funcţii, de la economist la manager finaciar, respectiv director general adjunct economic în cadrul CFR Marfă”, se arată în comunicatul de presă al CFR Marfă, remis exclusivNEWS.ro.

Societatea Naţională de transport Feroviar de Marfă “CFR Marfă” SA este operatorul naţional de transport de marfă din România, lider pe această piaţă cu o cotă de piaţă de 54,4%, la nivelul primelor 9 luni ale anului 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata