Breaking news

Oltchim a realizat în octombrie o cifră de afaceri de 15,6 milioane Euro

loading...
0 4

Combinatul petrochimic de la Râmnicu Vâlcea, Oltchim, a reuști în luna octombrie, cea mai mare cifră de afaceri, după intrarea în procedură de insolvență.

oltchimPotrivit raportării transmise Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (O.P.S.P.I.) de către Administratorul special al Oltchim, în luna octombrie a acestui an, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 15,6 milioane Euro, cea mai mare cifră de afaceri lunară dupa intrarea în procedura insolvenței.

,,Rezultatele pozitive înregistrate de Olchim confirmă încrederea pe care Guvernul a acordat-o acestei companii. Este nevoie în continuare de management eficient și implicare deoarece există piață pentru producția acestei compani, iar acest lucru are impact pozitiv asupra economiei naționale și locale prin consolidarea activității acesteia și menținerea locurilor de muncă ”, a declarat Constantin Niță, Ministrul Economiei.

În octombrie, creșterea a fost de 10% față de luna septembrie 2014 și de 43% față de media lunară pe primele nouă luni ale anului 2014. În același timp, s-a înregistrat EBITDA pozitivă lunară de + 332.000 Euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata