Breaking news

Oferta CFR Călători de Valentine’s Day şi Dragobete: două bilete la preț de unul

loading...

CFR Călători intră în spiritul sărbătorilor dedicate îndrăgostiților și face o ofertă promoțională la biletele de tren.

bilet tren dragobeteÎn zilele de 14 şi 24 februarie 2014, clienții CFR Călători îşi pot cumpăra bilete la jumătate de preț, prin Oferta pentru călătorie în doi!

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterCity și este disponibilă doar la casele de bilete.

Oferta e valabilă pentru călătoria în trafic intern, în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri:

–          IC „Dacia” 346 şi 347 Bucureşti Nord – Curtici & retur

–          IC „Ister” 472 şi 473 Bucureşti Nord – Curtici & retur

o   Cu opriri în: Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad

–          IC 533 Teiuş – Cluj Napoca

o   Cu opriri în: Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca

–          IC 532 Cluj Napoca – Bucureşti Nord

o   Cu opriri în: Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest

De exemplu:

  • 94,5 lei în loc de 179 lei pentru două bilete de la București Nord la Sighișoara cu trenul IC „Dacia” 346, la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie  (sau în ziua de 24 februarie).
  • 74,5 lei în loc de 139 lei pentru două bilete de la Mediaș la Predeal cu trenul IC „Ister”473 la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie  (sau în ziua de 24 februarie).

Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, iar Tariful de rezervare a locului de 5 lei se achită integral. Exemplele prezentate ca exemplu includ tariful de rezervare a locului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata