Breaking news

Mega țeapă la Real. Reducerile de 50% la produse dispar brusc când ajungi la casa de marcat

loading...

Mega reducerile anunțate de Real în magazinele din București este în realitate o mega țeapă tipic românească. Reducerea de 50% dispare brusc pe drumul parcurs de la raft până la casa de marcat.

mega teapa realMagazinul Real Vitan din București a anunțat reduceri de 50% la peste 10.000 de produse, ca urmare a lichidării stocurilor, întrucât hipermarketul a fost cumpărat de Auchan.

Cu reducerile bombă Real a atras bucureștenii dornici de produse la super preț. Numai că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din magazin. Odată intrat în Real Vitan te apucă groaza. Haos, mizerie, mărfuri fără prețuri și angajați sictiriți care numai chef de muncă nu au. Și peste toate astea marea problemă este că reducerile bombă nu prea există.

Prețurile afișate la raft sunt cele vechi și nu includ reducerea anunțată. Ca să te lămurești cum stă treaba, te adresezi unui angajat Real. Acesta îți spune că reducerea de 50% se aplică la prețul afișat la raft, dar doar la casă când mergi să plătești.

Odată ajuns la casă afli cu stupoare că defapt produsul nu are nicio reducere și că prețul de la raft este cel pe care trebuie să îl plătești în realitate. Spre exemplu, un top de hârtie xerox care la raft avea prețul de 10,99 lei, trebuia redus cu 50%, lucru confirmat de angajații Real de pe raioane. Numai că odată ajuns la casă, angajata spune senin că reducerea a fost deja aplicată. Adică topul de hârtie era defapt 22 de lei?!

Și unde mai pui că multe din prețurile produselor aflate în lichidare sunt umflate cu pompa față de alte hipermarket-uri din Capitală. Așadar nemții de la Real vor să tragă tare pe final de lichidare, dar pe spatele bucureștenilor pe care îi prostesc cu reduceri inexistente.

Consiliul Concurenţei a autorizat la 30 iulie 2013, preluarea magazinelor Real de către Auchan România, contra sumei de 1,1 miliarde euro.

În România, Real deține în prezent 24 de magazine, în București, Craiova, Cluj, Sibiu, Timișoara, Pitești, Bacău, Galați, Brașov, Baia Mare, Oradea, Arad, Ploiești, Satu Mare, Târgu Mureș, Deva, Suceava și Constanța.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata