Breaking news

Lichidatorul judiciar al Hidroelectrica, omul de casă al lui Udrea și Videanu

loading...

Guvernul Ponta a băgat în insolvență Hidroelectrica pentru a scăpa de băieții deștepți și a dat-o pe mâna unui lichidator judiciar care este omul de casă al lui Elena Udrea și Adreian Videanu.

Din lac în puț, așa se poate rezuma manevra guvernamentală cu insolvența Hidroelectrica. Încercând să scape de firmele care căpușează cea mai mare companie energetică din România, Guvernul a băgat compania pe mâinile unui samsar uns mason și cu robă de agent SRI.

Tribunalul București a ales  firma Euro Insol SPRL, ca lichidator judiciar în cazul Hidroelectrica. Proprietarul firmei este avocatul Remus Borza, omul de casă al Elenei Udrea şi bun prieten cu Adriean Videanu şi cu Bogdan Drăgoi.

Potrivit cotidianul.ro, apropierea lui Remus Borza de Elena Udrea este motivul principal pentru care instanţa a ales Euro Insol SPRL  ca lichidator judiciar a Hidroelectrica.

Firma lui Borza a mai avut în administrare și companiile: CFR Mesagerie SA, Plafar SA, Servtrans SA, Institutul Naţional al Lemnului şi UCM Reşiţa – compania care a generat uriaşul scandal de corupţie în care erau implicaţi afaceristul Said Baaklini şi fostul şef al Fiscului Sorin Blejnar.

Conform datelor oficiale, firma lui Remus Borza percepe un comision cuprins între 3 şi 10% din vânzarea activelor gestionate, chestiune care a contribuit decisiv la parvenirea acestuia dintr-un avocăţel prăfuit şi de doi lei într-un nabab care cheltuie.

Întrucât nu este de acord cu desemnarea firmei Euro Insol SPRL, drept lichidator judiciar, și au decis să conteste decizia în instanță.

Firma lui Borza a primit în 23 mai, tot de la Tribunalul București și administrarea judiciară a Romexpo SA, o altă companie aflată în administrarea statului.

Lunar, firma lui Remus Borza, primește minim 2.000 de lei de la Hidroelectrica pentru că se ocpuă de lichidarea și reorganizarea judiciară. Rămâne de văzut dacă omul lui Udreaa și Videanu va pune pe picioare Hidroelectrica sau o va băga în faliment ca să fie mai ușor de cumpărat de către băieții deștepți din energie.

 

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata