Breaking news

Guvernul pune la bătaie 150 de milioane de euro pentru tinerii întreprinzători

loading...

Vești bune pentru tinerii români care vor să se apuce de afaceri. Guvernul Românie pune la bătaie 150 milioane de euro pentru programul “Start-up România”.

euroA fost lansată  schema de finanțare ” Start-up România “, proiect în valoare de 150 de milioane de euro care vine în sprijinul dezvoltării antreprenoriatului,  mai ales în rândul tinerilor.

“Programul ” Start-up România ” face parte din inițiativa de poziționare a României ca HUB-ul  antreprenorial  Sud Est european. În acest sens, vom sprijini în prima etapă domenii precum IT-ul, industriile creative , turismul și sănătatea. Conceptul include educație antreprenorială , mentorat , servicii de incubare, internaționalizarea afacerilor și granturi de până la 25 000 euro. Inițiativa va fi implementată în  parteneriat public-privat, iar sectorul privat va deține ponderea cea mai mare” a declarat Florin Jianu, ministrul  pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism

Ministerul Fondurilor Europene – AM POSDRU  a publicat spre consultare  Ghidul Solicitantului -Condiții Specifice Axa Prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata