Breaking news

Guvernul pune la bătaie 150 de milioane de euro pentru tinerii întreprinzători

loading...
0 1

Vești bune pentru tinerii români care vor să se apuce de afaceri. Guvernul Românie pune la bătaie 150 milioane de euro pentru programul “Start-up România”.

euroA fost lansată  schema de finanțare ” Start-up România “, proiect în valoare de 150 de milioane de euro care vine în sprijinul dezvoltării antreprenoriatului,  mai ales în rândul tinerilor.

“Programul ” Start-up România ” face parte din inițiativa de poziționare a României ca HUB-ul  antreprenorial  Sud Est european. În acest sens, vom sprijini în prima etapă domenii precum IT-ul, industriile creative , turismul și sănătatea. Conceptul include educație antreprenorială , mentorat , servicii de incubare, internaționalizarea afacerilor și granturi de până la 25 000 euro. Inițiativa va fi implementată în  parteneriat public-privat, iar sectorul privat va deține ponderea cea mai mare” a declarat Florin Jianu, ministrul  pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism

Ministerul Fondurilor Europene – AM POSDRU  a publicat spre consultare  Ghidul Solicitantului -Condiții Specifice Axa Prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata