Breaking news

Guvernul nu va impozita alocațiile copiilor și ajutoarele de înmormântare

loading...

Bursele, ajutoarele de înmormântare, indemnizaţiile pentru copii nu vor fi impozitate, anunță Ministerul Finanțelor Publice.

alocatii copii impozitate - anafGuvernul liniștește românii în privința impozitului pe gospodărie. Executivul Grindeanu spune că nu se atinge de ajutoarele de înmormântare, burse și alocații.

Având în vedere amploarea și complexitatea noului model de impozitare, care aduce modificări importante cadrului fiscal actual în ceea ce privește introducerea impozitului anual global (IVG), acesta se află în lucru în  cadrul grupurilor constituite din reprezentanți Ministerului Finanțelor Publice și reprezentanți ai mediului de afaceri. În acest sens, în cadrul grupurilor de lucru se discută mai multe variante posibile. În niciuna din aceste variante de implementare a noului concept bursele, ajutoarele de înmormântare, indemnizaţiile pentru copii nu vor fi impozitate”, precizează Ministerul Finanțelor Publice.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Acel cacat nu poate fi implementat ! Auzi la ei impozit pe gospodarie CEA MAI MARE ABERATIE DE LA FACEREA LUMII PANA IN PREZENT !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata