Breaking news

De ce sa folosesti pompa de beton pe santier si cum te poate ajuta sa te incadrezi in deadline-ul stabilit?

loading...

Finalizarea lucrarilor la o constructie pana la deadline-ul stabilit este obligatorie in cazul oricarui santier. Viteza cu care se lucreaza pe santier depinde de utilajele folosite, de calitatea muncitorilor, de materialele utilizate pentru diverse operatiuni.

pompa betonLucrarile pot fi terminate mai rapid cu utilajele moderne, cum sunt pompele de beton, speciale pentru turnarea betonului pe suprafete mari intr-o perioada scurta de timp. Pompele de beton permit depozitarea si turnarea uniforma a materialului fara un efort sustinut din partea muncitorilor, e suficient sa se indrepte pompa inspre locul dorit si sa se directioneze fluxul de beton spre zona dorita. La final betonul va fi turnat omogen, nu vor fi zone care au ramas fara un strat consistent de beton, fiecare pompa de beton poate fi operata usor, procesul este automat, betonul este turnat in stratul de grosimea dorita, calitatea turnarii si structurii obtinute este de calitate superioara fata de o turnare manuala. Practic cu pompele pentru beton nu numai ca terminati treaba pe santier mai rapid, dar puteti sa folositi timpul ramas pentru a accelera si alte operatiuni si a va incadra in deadline. Pompele pentru beton sunt mai eficiente daca se monteaza pe un autovehicul utilitar, fiind mai usor de mutat si de transportat dintr-un loc in altul, mai stabile.

Autopompele, eficienta si calitate superioara

Autopompele de beton sunt folosite si pe santiere mari, si pe santiere mici, au aceeasi eficienta ca si pompele normale, in momentul turnarii betonului stabilitatea este sporita gratie sustinerii speciale de care au parte, greutatea este mai usor de transportat pentru ca exista un autovehicul cu motor puternic sub ea, manevrarea se face de la distanta fara a se interveni in procesul de turnare a betonului. Avantajele autopompelor pentru beton sunt date de rapiditatea deplasarilor chiar si pe distante mari, intre santiere, varietatea de operatiuni ce pot fi executate fara efort, preturile bune si calitatea deosebita a materialelor din care sunt realizate acest tip de pompe. Intretinerea pentru pompa de beton este mult simplificata, dupa fiecare utilizare se poate curata rapid de betonul ramas pentru a se folosi fara probleme si la o turnare ulterioara.

La Karpathia pompele de beton au preturi bune si performante excelente

De pe site-ul Karpathia puteti achizitiona pompele pentru beton, autopompe, toate continand tehnologii inovatoare CIFA. Exista piese de schimb, service autorizat pentru orice reparatii si verificari, nacela pompelor este stabila si precisa, grupul de pompare are putere mare, pivotii de trecere si tijele de legatura externa permit performante mai bune ale articulatiilor si rezistenta sporita la utilizare intensa. Pompele disponibile la preturi bune se pot monta pe camioane, sunt folosite la turnari de mare capacitate si in zonele mari de distributie, unele modele au unitate de pompare cu bucla deschisa si inchisa pentru a avea control cat mai mare asupra turnarii betonului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata