Breaking news

Dan Voiculescu cere anularea privatizării Institutului de Cercetări Alimentare

loading...

Dan Voiculescu vrea anularea privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, și să își primească banii pe care i-a investit în modernizarea investiției.

dan voiculescu - ochelariDan Voiculescu, a declarat marți, la Curtea de Apel Bucureşti, că este de acord cu anularea privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, iar el să-și recupereze banii investiți în ultimii 12 ani în acest institut.

A apărut o idee care mi se pare foarte bună. Un avocat, nu ştiu al cui, a ridicat problema anulării privatizării, care înseamnă ca ei să-şi ia terenul şi clădirile alea superbe şi să le vândă cu 60 de milioane, cât cred că valorează, iar eu să-mi recuperez toţi banii pe care i-am băgat în ICA. Vă asigur că este o sumă foarte mare. Aş prefera să se ia această decizie şi să-mi dea banii înapoi”, a spus Dan Voiculescu.

Președintele de onoare al PC, a precizat că ICA este singurul institut de cercetare din România care funcţionează la standarde europene.

Dan Voiculescu a participat marți la un nou termen la Curtea de Apel București în dosarul privatizării ICA, în care a fost condamnat anterior la cinci ani închisoare.

Marți, avocații au pus în dezbatere în sala de judecată mai multe excepții, prin care au solicitat judecătorilor de la CAB anularea unei hotărâri de guvern prin care ICA a fost transformat din institut în societate comercială, introducerea Ministerului Finanțelor ca parte civilă în dosar și trimitere la ÎCCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept.

Instanța a anunțat că se va pronunța pe 29 aprilie pe aceste excepții.

loading...
2 Comentarii
  1. Jenescu Sergiu spune

    Nu Voiculescu a cerut asta. Cu toate ca are perfect sens.

  2. PEDAGOGUL spune

    Din pacate unii jurnalisti nu informeaza opinia publica corect. Anularea privatizarii ICA a fost solicitata de un avocat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata