Breaking news

Cursurile de calificare, un pas important catre o meserie mai bine platita

loading...

Angajatorul roman s-a schimbat radical fata de cel de acum 20 de ani. Astazi angajatorii cauta doar oameni calificati, oameni pentru care nu conteaza doar o diploma, ci meseria pe care si-au insusit-o.

cursuri calificareOamenii calificati sunt importanti pentru angajatorii romani intrucat inca exista o nevoie acuta de indivizi cu studii care sa poata realiza toate sarcinile trasate si sa demonstreze ceea ce au invatat in facultati. Pentru cei care nu si-au gasit de lucru in urma terminarii unei facultati mai exista o sansa, cursurile de calificare si recalificare. Cursurile de calificare sunt organizate de firme specializate in formare profesionala, se desfasoara pe o perioada scurta de timp, pana la 18-20 de saptamani, sunt adaptate cerintelor de pe piata. Spre deosebire de o facultate, care nu iti mai garanteaza un loc de munca la final, cursurile de calificare sunt printre putinele care ofera un loc de munca sigur celor care iau parte la ele. La cursuri de calificare pot participa oameni de toate varstele, domeniile acoperite sunt diverse, asa ca in functie de pasiuni si de indemanare fiecare cursant isi poate alege o meserie care sa ii placa si sa ii aduca si un venit sigur lunar.

Avantajele cursurilor de calificare

Cursurile au o parte teoretica si una practica bine puse la punct, sunt completate de practica in cele mai bune unitati, cursantii care se remarca pe parcursul cursurilor pot sa se angajeze imediat in tara sau in strainatate fara a mai fi nevoie de calificari suplimentare. Toate cursurile sunt recunoscute national si international, diplomele atesta competentele dobandite si sunt apreciate de angajatorii de top romani sau straini.

Avantajele unor cursuri de calificare sunt date de diversitatea lor, de participarea unor profesionisti care se ocupa de formarea cursantilor, de calitatea actului educational si de certitudinea unui loc de munca bine platit dupa ce se finalizeaza. Cursurile de calificare pot fi folosite foarte bine si pentru a dezvolta o anumita pasiune, pentru a invata ceva concret si a obtine un venit suplimentar, pot sa participe la cursuri si cei care au meserii total diferite fata de cea pe care doresc sa o invete, la fel cum se pot prezenta la cursuri si cei care au ceva cunostinte in domeniu. Practic cursurile de calificare sunt deschise pentru toti cei care isi doresc sa isi formeze anumite cunostinte sau sa isi consolideze cunostintele deja existente.

LOGICS ofera formare profesionala de calitate la preturi accesibile

La LOGICS, centru de pregatire profesionala cu experienta, gasiti astfel de cursuri de calificare perfect ancorate in realitatile de pe piata muncii, cursurile puse la dispozitia celor interesati fac parte din domenii precum alimentatie, turism, estetica, constructii, limbi straine. Toate cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si ANC, la ele pot participa toate categoriile sociale, nu exista limita de varsta. Practica din cadrul cursurilor se poate realiza la colaboratori de top, firme cu reputatie foarte buna pe piata muncii unde exista un mediu specific de pregatire pentru fiecare meserie invatata. Cat despre orarul cursurilor, LOGICS permite un program flexibil, fiecare cursant isi poate organiza cursurile asa cum doreste, poate participa la ele in functie de programul sau din fiecare zi. Cursurile se intind pe o perioda de maxim 18 saptamani, minim sase saptamani, pot fi extensive si intensive, consultantii LOGICS va pot ajuta sa alegeti cursul potrivit in functie de profilul dvs. Pe langa toate aceste aspecte LOGICS ofera cursuri foarte bine structurate realizate in conformitate cu cele mai noi si mai moderne reglementari din domeniu, partea practica si cea teoretica sunt combinate in asa fel incat toate informatiile teoretice sa fie exemplificate clar pentru fiecare cursant. Practica va predomina si va oferi cursantilor posibilitatea de a vedea cum se desfasoara o zi intr-o unitate specializata in respectivul domeniu studiat. Mai multe detalii despre preturi si cursurile puse la dispozitie de LOGICS gasiti pe site-ul oficial, acolo unde va puteti si inscrie la oricare dintre cursurile prezentate.

loading...
1 Comentariu
  1. Anemona spune

    Cu siguranta este important ca studiourile sa-ti ofere anumite facilitati cand vine vorba de specializarea ta ca si model.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata