Breaking news

CFR Marfă a câştigat licitaţia pentru transportul cărbunelui la Centrala Electrică de Termoficare Govora

loading...

CFR Marfă, cel mai mare operator de transport feroviar de marfă  din România, a câștigat licitația organizată de Centrala Electrică de Termoficare Govora pentru atribuirea contractului de transport pe calea ferată de cărbune.

cfr marfaCFR Marfă a câştigat licitaţia organizată de către Centrala Electrică de Termoficare Govora pentru atribuirea contractului de transport pe calea ferată de cărbune tip lignit, pe 2 relaţii de transport, respectiv staţia CF Berbeşti, până la C.E.T. Govora şi C.F.R. Alunu până la C.E.T. Govora.

SNTFM CFR Marfă este în continuare constrânsă să ia măsuri drastice în vederea  redresării activităţii, pentru a avea şansa reîntoarcerii la un grafic de creştere normală.  În această perioadă, piaţa transportului feroviar de marfă s-a redimensionat, fapt ce duce la o maturizare a acesteia, iar în noile condiţii CFR Marfă urmăreşte dezvoltarea permanentă a relaţiilor cu clienţii prin fidelizarea şi păstrarea celor existenţi şi atragerea de noi parteneriate, toate aceste fiind posibile doar prin adoptarea unor politici comerciale flexibile”, a declarat  noul directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea.

Contractul de transport va fi încheiat pe o perioada de 1 an, iar cantitatea de cărbuni transportată va fi de 2,4 milioane.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata