Breaking news

Avantajele nebănuite ale pardoselilor industriale epoxidice și poliuretanice

loading...

Cu ajutorul pardoselilor industriale, epoxidice și poliuretanice, produse de compania românească Romtehnochim, îți poți amenaja atât spațiul de lucru de la firmă cât și pe cel din propria locuință.

Pardoseala-Epoxidica-exclusivAvantajele oferite de pardoselile industriale, epoxidice și poliuretanice, le recomandă drept soluție optimă pentru amenajarea spațiilor comerciale, sanitare, farmaceutice, alimentare, casnice și chiar în amenajarea unui platou de televiziune.

Romtehnochim a dezvoltat sub brandul ”Emex”, o gamă largă de pardoseli profesionale cu proprietăți optimizate pentru mediul industrial.

Pardoselile epoxidice sau poliuretanice din gama “Emex” au fost dezvoltate ținând cont de utilitatea spațiilor industriale, astfel încât să ofere un finisaj calitativ și durabil, care să întrețină condițiile optime pentru desfășurarea continuă și în bune condiții a activității.

Pardoselile realizate de compania românească au o largă utilizare. Practic, utilizarea acestui tip de pardoseală este nelimitată, aceasta fiind necesară în mai toate spațiile industriale unde se desfășoară o activitate continuă, la standarde europene. Pe lângă avantajul unei suprafețe uniforme, fine și continue, pardoseala industrială are avantajul că poate fi curățată cu foarte mare ușurință atât cu mijloace clasice manuale cât și cu mașini de igienizat și curățat suprafețe mai întinse.

Acoperirea pardoselilor se bazează pe un principiu de stratificare a materialelor epoxidice sau poliuretanice, ceea ce face ca durata de viata a acestora să fie de peste zece ani.

Una dintre cele mai importante proprietăți ale pardoselilor turnate este aceea că nu permite aderarea murdăriei la această suprafață. Din acest motiv, Pardoselile Turnate “Emex” sunt recomandate spre a fi utilizate si în spații cu destinație specială precum industria alimentara, farmaceutica, sau spatiile cu destinație medicală, cum ar fi saloanele, coridoarele, cabinetele sau sălile de operații din spitale.

Grație proprietăților sanitare, pardoselile turnate “Emex” asigură păstrarea murdăriei doar la suprafață, facilitând astfel întreținerea și contribuind la respectarea normelor sanitare.

Atat pardoselile epoxidice cât și pardoselile poliuretanice  presupun o aplicare ușoară, însă doar dacă este făcuta de către specialiști. În acest sens, compania Romtehnochim, nu doar produce intreaga gama de pardoseli, ci, prin intermediul echipei de profesioniști pe care a creat-o în ultimii ani, asigura si punerea in opera, la cele mai ridicate standarde de calitate, a pardoselilor industriale.

Aspectul decorativ deosebit si luciul superior, face ca aceste pardoseli sa fie aproape intotdeauna folosite in show-room-uri sau in studiouri de televiziune, dupa cum se poate vedea si in aceste cateva imagini, din timpul unor lucrari de aplicare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata