Breaking news

Buldoexcavatoarele, utilaje de constructii indispensabile pe un santier in lucru

loading...

Fie ca este vorba de o firma de constructii sau de serviciile asigurate de municipalitate in oras, buldoexcavatoarele sunt utilaje multifunctionale eficiente pentru activitati de incarcare si descarcare sau sapare.

buldoescavatorIn loc sa folosesti o echipa de cinci sau sase oameni si sa astepti cateva zile pana se termina lucrarile intr-o zona, mai bine investesti intr-un buldoexcavator, utilaj de constructii care termina treaba mai repede, mai eficient, lucrarea va respecta toti parametri tehnici, eviti accidentele de munca si problemele aferente unor sapaturi sau incarcari si descarcari foarte lente.

Buldoexcavatorul, o alegere inspirata

Buldoexcavatorul are dimensiuni reduse si accesorii de calitate, imbina armonios puterea oferita de un motor adaptat capacitatii si sarcinilor suportate, siguranta si usurinta in manevrare.

Operatorul de pe buldoexcavator va putea lucra in conditii optime pentru ca majoritatea utilajelor de acest tip au cabine speciale cu dotari standard de ultima generatie, scaunele si principalele modalitati de actionare sunt gandite in asa fel incat manevrarea sa fie cat mai simpla.

Vizibilitatea este maxima pe toata perioada folosirii unui buldoexcavator, exista sticla de siguranta, greutatile de operare pot depasi lejer opt tone, utilajul ofera avantajul folosirii sale si in spatii inchise, si in spatii deschise. In plus buldoexcavatorul mai poate fi utilizat si pentru decopertari, nivelari, amenajari platforme, pentru gropi si santuri.

Cupele de diverse marimi, cupele speciale de amestecare a betonului, toate sunt confectionate din materiale de calitate, rezistente la uzura, utilajul se deplaseaza rapid si in siguranta pe santier, asigurand finalizarea rapida a lucrarilor programate.

Servicii de calitate si buldoexcavatoare noi la preturi mici

Gradinariu pune la dispozitia patronilor de firme de constructii buldoexcavatoare de la firme cu experienta pe piata, cu motoare Diesel si transmisii Powershuttle, directii cu doua roti viratoare si doua axe motoare.

Sistemele de franare sunt hidraulice, fiecare utilaj are poze relevante in pagina de produs, ofertele sunt personalizate, consultanta tehnica este de calitate, se asigura service si lucrari de mentenanta. Livrarile sunt rapide, fiecare utilaj se verifica inainte de livrare, specialistii firmei va pot ajuta cu sfaturi de achizitie, iar comenzile se plaseaza usor.

Toate utilajele de constructii vandute de Gradinariu pot functiona fara probleme ani la rand, sunt rezistente la functionarea pe o perioada lunga de timp, pot fi intretinute usor si au piese de schimb care pot fi gasite si pe site. Buldoexcavatoarele sunt noi, sunt verificate inainte de livrare. Fiecare model are toate specificatiile tehnice prezentate pe scurt in paginile de produs, astfel incat clientii sa stie exact ce cumpara sau comanda.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata