Breaking news

Banca din Brașov luată cu asalt de clienți, pentru a cere informații despre conturile lor

loading...

Aproximativ 200 de clienți s-au adunat, joi dimineaţă, în faţa sucursalei băncii Credit Europe Bank din Braşov, pentru a cere informaţii despre conturile lor, după ce alţi 20 clienţi ai băncii s-au trezit cu conturile goale.

10016_largeUnii dintre clienții adunați în fața băncii vor să îşi lichideze conturile de la Credit Europe Bank, alţii vor doar informaţii despre situaţia conturilor lor. Reprezentanţii băncii au stat de vorbă cu ei şi le-a dat asigurări că banii lor sunt in siguranţă.

20 de clienţi ai băncii au fost păgubiţi. Am clarificat multe dintre situaţii. Am început să facem plăţile. Clienţii au fost despăgubiţi, iar plăţi se vor mai face şi în zilele următoare. Toate băncile sunt asigurate pentru malpraxis şi infidelitate”, a declarat vicepreşedintele   Credit Europe Bank, Omer Tettik.

De asemenea, într-un comunicat oficial, Credite Europe Bank anunţă că ”vor fi restituite toate sumele de bani pentru care există documente justificative. Banca dispune de lichidităţi pentru a face plăţile necesare”.

Poliţiştii braşoveni fuseseră sesizaţi despre neregulile de la sucursala Braşov la data de 5 august chiar de către conducerea Credit Europe Bank, în urma cercetărilor fiind identificaţi cinci suspecţi, printre care şi o persoană din conducerea unităţii.

Într-un comunicat al Credit Europe Bank se arată că banca a restituit primele sume clienţilor ai căror bani au dispărut din conturile deschise la sucursala din Braşov a instituţiei de credit şi va continua plăţile în cursul zilei de joi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata