Breaking news

Avantajele utilizării tencuielilor decorative Emex la construirea unei locuințe

loading...

Tencuielile Decorative  “Emex”, reprezintă cea mai bună soluție tehnică pentru a asigura o cât mai buna protecție și o acoperire decorativă superioară, fără să mai fie nevoie să se intervină cu adaosuri de orice fel.

Tencuieli-decorative emexTencuielile decorative Emex îți reduc cheltuielile de construcție și finisare a locuinței și îți înfrumusețează casa. Acest tip de tencuieli este recomandat de specialiștii în construcții pentru finisarea exterioară, iar uneori chiar și interioară a casei, astfel încât să obții suprafețe de calitate, cu durată îndelungată de viață. Tencuiala decorativă are o multitudine de avantaje în comparație cu cea clasică. Se aplică ușor,  finisajul este de calitate superioară, iar durata de viață este de peste zece ani, cu condiția respectării indicațiilor producătorului.

Orice tencuială decorativă Emex poate fi utilizată atât în aplicații industriale, cât și în cele civile.  În gama de tencuieli decorative “Emex” există și soluții de Tencuială decorativă impermeabilă, pentru zonele cu un grad ridicat de umezeală, care, deși sunt impermeabile la apă,  permit respirația corectă a peretelui.

Datorită proprietăților de respingere a murdăriei, întreținerea tencuielilor de tipul Tencuielii Decorative “Emex Aqua Protect” sau Tencuielii Decorative Siliconice “Emex” este extrem de facilă.

Pentru o tencuială decorativă de calitate, trebuiesc respectate cu strictețe indicațiile producătorului. Indiferent de natura suprafeței-suport, beton, zidărie, glet de var, ipsos sau premixate, nu trebuie neglijată etapa pregătitoare, pentru a asigura potențialul maxim de aderenta al produsului, și nu numai. Dacă suportul este din beton sau mortar nou, trebuie știut ca acestea au nevoie de aproximativ 28 de zile pentru a se usca.

Tencuiala decorativă nu se va aplica înainte de scurgerea acestei perioade deoarece există riscul apariției de vicii ulterioare, cum ar fi exfolieri sau bășicări. Suprafața se verifica pentru constatarea eventualelor defecte de aderență ale mortarului. Dacă „sună a gol”, se va îndepărta materialul până la zidărie și se vor face reparații cu un mortar de aceeași clasă cu cel inițial. Fisurile și imperfecțiunile suprafeței se pot repara cu cu Masa de Spaclu pentru Reparatii “Emex LQ”.

Este foarte important ca suprafața să fie șlefuită pentru a vă asigura că au fost îndepărtate toate urmele materialelor vechi. De asemenea, se va avea grijă la posibilele zone atacate de mucegai. Acestea vor necesita un tratament special cu Sanitizantul Antimucegai “Emex Forte”.

După ce toate urmele de grăsimi și impurități au fost înlăturate și s-a obținut o suprafață netedă și uscată, se poate aplica, Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”Grund Siliconic de Amorsare Tencuieli “Emex”, sau alt grund de amorsare în funcție de tipul de tencuială decorativă folosit, oricare dintre acestea având rolul de a crea „puncte de ancora”, deci, de a mari considerabil aderentă, dar și rezistența în timp.

Odată ce au efectuate aceste operațiuni, suprafața-suport este pregătită pentru aplicarea tencuielii decorative structurate. Veți găsi mai multe informații despre aplicare, accesând pagina cu instructiuni de aplicare.

Tencuielile decorative “Emex” și produsele conexe lor, sunt create astfel încât să acopere toate fazele și operațiunile unei lucrări. Produsele sunt optimizate și se completează pentru a forma un sistem complex care furnizează cele mai bune performanțe.

Produsele realizate sub marca “Emex” sunt fabricate de compania Romtehnochim în condiții de management integrat al calității: ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS18001, cele mai utilizate regăsindu-se și în catalogul online.

Pentru a contacta compania, puteti folosi urmatoarele date de contact: Telefoane:  021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638, 0724-509.552; 0728-941.507; 0724-577.075; 0728-213.628

eMail: office@emex.ro , marketing@emex.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata