Breaking news

Avantajele printului digital

loading...

Obtinerea unor imagini cu o rezolutie foarte buna la imprimare sau a unui text foarte usor de citit pe orice lucru este imprimat tine foarte mult de metoda de imprimare utilizata. Una dintre solutiile moderne si eficiente de imprimare rapida este folosirea printului digital.

Printul digital polikrom UV are cerneluri UV speciale si sursa de lumina UV care permite intarirea imediat a cernelurilor folosite pentru o calitate deosebita a imprimarilor realizate. Imprimarea directa UV este de dorit din mai multe motive:

  • avem claritate mai mare a punctelor si saturatie a culorii mai buna, punctele de cerneala nu se raspandesc pe suportul de imprimare. Cerneala nu se absoarbe in substrat, interactiunile chimice cu substratul sunt mici, asa ca se pot utiliza pentru imprimare chiar si materiale reciclate.
  • la imprimarea cu print digital cernelurile cu UV nu elibereaza compusi organici volatili, intreaga imprimare e ecologica.
  • suprafetele imprimate sunt rezistente la zgariere si se pot manevra si transporta simplu. Intarirea si uscarea imediata a cernelurilor de la un print digital permite si viteze de productii mai rapide.
  • orice imprimari UV cu printuri digitale polikrom pot fi facute cu niveluri superioare de luciu sau finisaje mate. Se poate imprima direct pe obiecte promotionale, se imprima si fotografii policrome cu rezolutii foarte mari. La nevoie cu un print digital polikrom se imprima si cu alb, pentru obiecte de culoare inchisa, cu lac selectiv pe orice produs promotional-logo-ul si sloganul vor fi evidentiate mult mai bine.

Firmele care utilizeaza asemenea tehnologii moderne de imprimare pot oferi consultanta gratuita si idei pentru diverse tipuri de imprimari. Fiecare imprimare este de calitate superioara si este supravegheata de profesionisti cu experienta in domeniu. De asemenea, la imprimare se pot ajusta diversi parametri pentru obiecte si lucruri imprimate cat mai aspectuoase si mai eficiente in timpul promovarii. In functie de cerintele fiecarui client imprimarea prin aceasta metoda poate fi personalizata in asa fel incat la final toata lumea sa fie multumita.  Printul digital ramane cel mai cautat pentru imprimari la o rezolutie foarte buna, se obtin rezultate spectaculoase cu fiecare imprimare, iar clientii sunt incantati de produsele finale primite de la firmele specializate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata